Un tânăr IT-ist din Jibou a investit banii câștigați în fața calculatorului într-un lanț de săli de evenimente și o terasă de lux

Navo cover cover cover cover cover

Doru Petrean (36 de ani) este un tânăr din Jibou care a investit până la ora actuală peste un milion și jumătate de euro în cele patru săli de evenimente pe care le deține în Zalău și Jibou, dar și în cea mai spectaculoasă terasă deschisă la ora actuală din Zalău.

Salajul liber Pub

Doru Petrean este administratorul lanțului de săli de evenimente, restaurante și terase Glamour. Acesta deține două săli de evenimente la Jibou, două săli de evenimente la Zalău, o terasă spectaculoasă în Zalău, dar și  un laborator de prăijuri, tot la Jibou.

Salajul liber Pub

Tânărul sălăjean a ales să își deschidă o afacere în domeniul HORECA după ce a muncit multă vreme în domeniul IT. Nu se vedea stând în fața calculatorului toată viața, astfel că a decis să-și deschidă propria afacere.

Doru Petrean a fost inginer IT la Ursus, dar și manager IT zonal pe Nord-Vest la firma care se ocupă de lanțul de farmacii Sensiblu. Toți banii câștigați în fața calculatorului i-a investit în săli de evenimente, la fel și profitul pe care l-a reinvestit.

Prima sală din lanțul Glamour a fost deschisă în anul 2012 la Jibou. A urmat apoi marea extindere. Anul trecut, fiind constrâns de pandemie, lanțul Glamour a deschis și o super terasă în centrul Zalăului. Investiția s-a ridicat la aproximativ 80.000 de euro, iar decorul și serviciile de calitate au făcut din Glamour una dintre cele mai apreciate locații din municipiu, cu atât mai mult cu cât, Glamour a fost singura terasă încălzită în permanență din oraș.

Înainte de pandemie, echipa Glamour număra aproximativ 50 de angajați. Astăzi Glamour înseamnă aproximativ 30 de oameni care muncesc pentru serviciile de calitate pe care le oferă.

„Principiul a fost simplu. Am vrut să oferim și pe timp de pandemie locuri de muncă. Toată HORECA a fost dată peste cap de pandemie. Eu am încercat să țin cât mai mulți angajați, ba chiar pentru terasa din Zalău am și angajat personal”, ne spune Doru Petrean.

Glamour nu înseamnă la ora actuală doar o terasă în centrul Zalăului, ci o echipă unită, formată din profesioniști bine plătiți care sunt mulțumiți de locul de muncă și de condițiile în care își desfășoară activitatea. Majoritatea lucrează împreună de mai bine de 2-3 ani.

„Rețeta succesului este să încerci mereu să oferi ceea ce nu oferă alții”, ne mai spune tânărul antreprenor.

Terasa din centrul Zalăului a celor de la Glamour – situată peste drum de parcarea din spatele Primăriei Zalău – oferă servicii de calitate la prețuri acceptabile, dar și confortul mult dorit de clienți.

Meniul Glamour este și el unul diversificat și inedit pentru oraș. Doar aici poți servi la desert pară fiartă în vin cu înghețată sau la felul principal mușchi de vită pe piatră încinsă. Practic, ospătarii îți servesc pe masă carne de vită crudă, alături de condimente și o piatră încinsă alături, astfel încât să îți poți prepara așa cum dorești mușchiul de vită.

În weekend-uri, pe terasa Glamour atmosfera este întreținută de un DJ, iar în timpul săptămânii, peste zi, se servește meniul zilei cu specialități diferite la un preț accesibil.

Planurile de viitor sunt mari, iar Doru Petrean își dorește să modernizeze și chiar să extindă terasa din Zalău.

Pentru rezervări puteți contacta echipa Glamour la telefon 0759 021 955 sau pe Facebook pe pagina Glamour Events Halls Zalau.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.