ULTIMA ORĂ: Zalăul intră în CARANTINĂ! Nu se mai iese și nu se mai intră în oraș fără motiv întemeiat

Navo cover cover cover

ACTUALIZARE ORA 23.00 – Prefectul Sălajului, Virgil Țurcaș a anunțat că a demarat procedurile de carantinare a orașului Zalău. Procedurile pot dura maxim trei zile, astfel că la finele săptămânii orașul Zalău va fi carantinat total.


Salajul liber Pub

Știre inițială

Prefectul județului Sălaj, Virgil Țurcaș ne-a transmis că la ora actuală se discută de carantinarea Zalăului, dar și a altor localități din județul Sălaj. Măsura ar putea intra în vigoare chiar în această săptămână.

Șansele ca Zalăul să fie carantinat sunt de 90% conform discuției avută de Sălajul Liber cu Virgil Țurcaș, prefectul județului Sălaj.

Oficialul ne-a transmis să ne păstrăm calmul pentru că doar așa putem face ca situația să reintre sub control. Practic, nimeni nu va mai intra și nu va mai ieși din orașul Zalău fără un motiv întemeiat.

Cetățenii vor putea merge în continuare la muncă, la farmacie și la cumpărături. Se va putea face naveta în Zalău doar pentru cei care mucnesc aici sau pentru cei care sunt în tranzit.

„Discutăm de carantinarea Zalăului. DSP este în videoconferință. Sunt datele unor specialiști care arată că acestea sunt soluțiile clare și practice. Nu se va mai intra și ieși din oraș fără un motiv clar”, susține pentru Sălajul Liber prefectul Virgil Țurcaș.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.