Așa arată astăzi Denisa, tânăra care a învins moartea, după ce a fost bătută cu bestialitate de iubit și abandonată pe o stradă din Zalău

Navo cover cover cover

Denisa, tânăra bătută cu bestialitate de iubitul ei își revine încet și sigur. Apropiații acesteia ne-au trimis imagini cu tânăra care își revine. Imaginile sunt de zilele trecute și o arată pe Denisa ca o luptătoare care trece peste această mare încercare, chiar dacă la început medicii erau foarte rezervați și nu îi dădeau mari șanse să surpaviețuiască. Cu toate acestea, o minune s-a produs, iar Denisa începe să își revină. După ce a stat în comă, internată la ATI, apoi pe alte secții ale spitalelor, acum Denisa își revine.

Salajul liber Pub

Trebuie să spunem că mulți oameni cu suflet mare s-au mobilizat pentru Denisa și au donat sume de bani ca aceasta să poată urma tratament medical de specialitate, inclusiv cadre medicale au ajutat-o pe aceasta în mod voluntar.

Apropiați ai familiei acesteia ne-au spus inclusiv că tânăra a început încet să meargă singură pe picioare, atât cât îi permite organismul, iar semnele de vindecare sunt foarte bune.

Reamintim că în seara zilei de 25 noiembrie 2020, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei, numitul Calotă Răzvan i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii în zona capului victimei Chiș Denisa, lovituri în urma cărora aceasta şi-a pierdut cunoştinţa. Agresiunea s-a derulat într-un spaţiu public, respectiv pe o stradă de pe raza mun. Zalău. După ce şi-a pierdut cunoştinţa, victima a fost transportată de numitul Calotă Răzvan la locuinţa unor prieteni, acesta continuând să consume băuturi alcoolice în compania celorlalţi amici. Bărbatul a fost condamnat la 12 ani de închisoare.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.