Liber la distracție! Piscina Black Points se deschide în perioada 30 iulie – 3 august. Vezi aici cât costă intrarea și camera pe noapte

Navo cover cover cover cover cover

Piscina de la Black Points, din Sânmihaiu Almașului, va fi deschisă pentru oaspeții externi, așa că dacă nu ai încă planuri pentru a merge la piscină, te poți gândi la o seară de poveste alături de prieteni la una dintre cele mai tari locații din România.

Salajul liber Pub

Piscina de la Black Points va fi deschisă din data de 30 iulie, de la ora 12:00 până pe data de 3 august pentru toți cei care doresc să se relaxeze la una dintre cele mai uimitoare locații nu doar din Sălaj, cât și din țară, apreciată de cei mai importanți specialiști în turism din România. Accesul la piscină se poate face doar pe bază de rezervare.

Salajul liber Pub

Prețul de acces va fi de 70 de lei la piscină, iar la cerere, se poate oferi și cazare peste noapte. Accesul se face pe bază de rezervare la telefon 0745538651, unde puteți afla și mai multe detalii despre locație.

În această perioadă, cei care doresc pot rezerva o cameră simplă cu un pat matrimonial (2 persoane) la prețul de 300 de lei sau o cameră dublă, cu două paturi matrimoniale (4 persoane) la prețul de 500 de lei.

Cabana este situată în satul Sânmihaiu Almașului, într-o zonă retrasă, ferită de aglomerație.

Black Points este o locație unică în România prin concept, cât și prin aspect. Black Points înseamnă astăzi o cabană care atrage turiști din toate colțurile României. Locația este una premium, care oferă 31 de locuri de cazare, efecte de lumini, sonorizare profesională, cât și acces la piscina încălzită (cu dimensiuni de 11×6 metri), dar și la jacuzzi încălzit. Oaspeții mai au aici la dispoziți și un living la parter, un living la mansardă mai jos ca înălțime, un bar complet utilat la piscină, un bar complet utilat la terasă și multe alte facilități.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.