Descoperă o pensiune de poveste de pe Valea Someșului, cu ciubăr, saună și camere cu vedere panoramică

Navo cover cover cover cover cover

Pentru o ieșire de weekend sau pentru a petrece câteva clipe de relaxare departe de agitația cotidiană vă propunem să descoperiți un loc de poveste, în natură, cu camere moderne și toate facilitățiile pentru a petrece zile de neuitat.

Salajul liber Pub

Pensiunea Andra&Ade din comuna Năpradea, pe Valea Someșului este un loc primitor, fie că vrei să organizezi un eveniment privat sau să te relaxezi în mijlocul naturii, departe de aglomerație. Pe lângă numeroasele facilități, gazdele s-au gândit și la cei mici, astfel că aici, chiar dacă ajungi cu copiii, aceștia nu se vor putea plictisi.

Salajul liber Pub

UNDE? În satul Năpradea, la 40 km de Zalău, la 15 km de Jibou, la 90 km de Cluj-Napoca, la 45 km de Baia Mare

Pensiunea Andra&Ade din Năpradea dispune de 5 camere de cazare, duble, cu pat matrimonial, dar și cu vedere panoramică asupra zonei. Camerele sunt dotate cu mobilier modern, televizor, baie și toate cele necesare pentru un sejur de poveste.

Locația are și un living spațios, unde se pot organiza diferite evenimente, o bucătărie mobilată și utilată complet, cât și o terasă foarte mare. În curte există și un foișor pentru evenimente în aer liber, dar și numeroase jocuri pentru copii.

Printre facilitățile pensiunii se numără și un ciubăr modern, cu jacuzzi, situat lângă terasa pensiunii. Lângă jacuzii există și o saună pentru cei care doresc să se relaxeze.

Gazdele pun la dispoziția turiștilor, la cerere, inclusiv mâncare tradițională specifică zonei, de la pâine de casă până la slănină, brânză sau pălincă. Locația se închiriază integral, la prețul de 1.200 de lei, ceea ce înseamnă 120 de lei de persoană. Pentru mai multe detalii puteți să contactați proprietatea la numărul de telefon 0753095905.

***Acesta este un review by salajulliber.ro și Visit Sălaj și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor
***salajulliber.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Vizitează Sălajul – un județ cu locuri și oameni de poveste!


Citește și:

–> Dacă ești din Sălaj trebuie să ajungi aici o dată în viață. 8 sate uimitoare, mai puțin umblate

–> Dacă ești din Sălaj trebuie sa faci asta o dată in viața: 7 lucruri inedite pe care să le încerci

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.