FOTO. S-a deschis Wine Cafe – Bacchus, cel mai INEDIT local din Zalău

Navo cover cover cover

Wine Cafe – Bacchus, cel mai inedit local din Zalău s-a deschis oficial, iar cei care au poftă de un pahar de vin proaspăt sau de o cafea pot trece pragul locației situată în cartierul Brădet, pe strada Gheorghe Doja, peste drum de magazinul Unicarm.

Salajul liber Pub

Wine Cafe – Bacchus este idea tânărului antreprenor Szoboszlai Nándor (27 ani), care a decis, cu sprijinul familiei, să deschidă un local inedit în oraș. În noua locație din Zalău, clienții pot degusta vinuri realizate în Sălaj, dar și să deguste o cafea într-un cadru de poveste, inedit, amenajat cu mult gust.

La Wine Cafe – Bacchus vei descoperi o gamă completă de vinuri realizate exclusiv în județul Sălaj în zona Camăr – Carastelec. Vinurile sunt premiate la diferite competiții naționale și internaționale și foarte apreciate de degustători, cât și de publicul larg.

Din această locație se poate cumpăra și vinul vrac cu care au fost obișnuiți zălăuani de câțiva ani. Vinul este produs la Crama Fort Silvan din Camăr iar în fiecare săptămână stocul este reînnoit cu vin proaspăt adus direct din cramă. Prețul unui litru de vin la vrac, de calitate, este de 10 lei.

Tot din acest loc se pot cumpăra și vinuri îmbuteliate, atât de colecție, cât și de sezon. Sunt disponibile vinurile Fort Silvan, cât și cele de la Cramele Ulm.

Prețurile sunt accesibile pentru orice buzunar, începând de la 18 lei sticla de vin îmbuteliat, până la 49 de lei, sortimentul mai scump.

Cei care doresc pot să intre în local și să aibă parte de o degustare de vinuri sau să servească o cafea, un ceai sau un fresh.

Spațiul localului este unul generos, foarte prietenos și discret, astfel încât te poți bucura de liniștea de care ai nevoie. Localul este deschis zi de zi de la ora 9 dimineața la ora 21 seara.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.