Sânmihaiu Almașului, satul din Sălaj unde au apărut trei cabane spectaculoase cu piscină, jacuzzi sau ciubăr

Navo cover cover

Satul Sânmihaiu Almașului face pași însemnați în turismul de calitate. Astfel, în localitate au apărut în ultimul timp trei cabane spectaculoase, la standarde înalte, toate cu piscină, unde te poți relaxa în zilele de vară toride – Black Points, Cabana Colibi și Cabana Casa de pe Deal.

Salajul liber Pub

Sânmihaiu Almașului este poziționat pe drumul național E81 la 30 de kilometri de Zalău și Jibou (pe drum județean), la 60 de kilometri de Șimleu Silvaniei și Cluj-Napoca, la 135 de kilometri de Oradea și la 500 de kilometri de București. Cele trei cabane din localitate sunt ale unor fii ai satului care și-au dorit să investească în locul de unde își au originile.

De departe, Black Points este cea mai spectaculoasă cabană cu piscină. Locația dispune și de jacuzzi, iar piscina are dimensiunea de 11×6 metri.

Locația are 10 camere, 31 de locuri de cazare, iar pe lângă piscina și jacuzzi mai pune la dispoziție și un sistem de sonorizare profesional, efecte de lumini,  dar și două baruri, bucătărie complet utilată și un living spațios. Locația, la fel ca celelate două, se închiriază doar integral.

Foarte aproape de Black Points se află și Cabana Casa Colibi. Cabana dispune de 18 locuri de cazare în 6 camere spațioase de capacități diferite. Există inclusiv o cameră cu pat pentru copii mici, dar și camere cu pat dublu.

Cabana Casa Colibi are un ciubăr, disponibil în sezonul rece, iar pentru zilele de vară toride este disponibilă o piscină cu dimensiunile de 10 x 5 metri.

A treia locație este Cabana Casa de pe Deal. Aceasta este situată pe un deal din localitatea Sânmihaiu Almașului, aproape de biserica de lemn. Cabana Casa de pe Deal dispune de o capacitate totală de cazare de 11 persoane, împărțite în trei camere. Camerele sunt spațioase și moderne.

Camerele au o priveliște superbă de pe balcon spre întreaga zonă, peisajul fiind de nedescris în cuvinte. Aici iarna este fermecătoare, datorită faptului că totul se transformă într-un alb pur, iar vara, atunci când razele Soarelui sunt puternice, te poți relaxa în piscina din curtea cabanei.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.