FOTO. Record de audiență la Măsurișul Oilor de la Pria. Peste 15.000 de turiști s-au bucurat de eveniment

Navo cover cover cover

Mii de turiști au ajuns astăzi în comuna Cizer, la Pria, acolo unde a avut loc a 54-a ediție a celebrului festival „Măsurișul Oilor”. Evenimentul, organizat de Primăria Cizer și HORA TV s-a bucurat de un succes incredibil de mare, întreaga zonă fiind plină de turiști, iar locurile de parcare de pe câmpul din zonă erau aproape insuficiente pentru toți cei care au vrut să ajungă la Măsuriș.

Salajul liber Pub

Organizatorii, prin vocea primarului din Cizer, Nicolae Pavel transmit că la eveniment au fost aproximativ 14-15.000 de oameni și poate numi festivalul o adevărată reușită.

„Din calculele pe care le-am făcut sunt dublu turiștii față de ultima ediție când s-a organizat Măsurișul Oilor. Dacă atunci au fost în jur de 7.000 de oameni, acum am avut, fără să exagerez, undeva la 14, chiar 15.000 de persoane”, ne-a declarat Nicolae Pavel.

Măsurișul Oilor de la Pria este un eveniment de tradiți ce se organizează anual la Pria, fiind întrerupt doar pe timpul pandemiei de coronavirus.

Alături de primarul din Cizer, la eveniment au mai fost prezenți primarii din comunele vecine – Sâg, Valcău de Jos, Bănișor, Horoatu Crasnei, dar și deputatul Liviu Balint și președinții Consililor Județene din Brașov și Sălaj.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.