FOTO. Cel mai diversificat și mai inedit complex sportiv din Sălaj se află în orașul Cehu Silvaniei

Navo cover Navo cover

În Cehu Silvaniei, printr-o investiție a celor de la Angar Prod a fost ridicat cel mai diversificat și în același timp, cel mai inedit complex sportiv din Sălaj. Dacă până la această oră administratorii AquAngar au reușit să acopere o gamă mare din nevoile pasionaților de sport, planurile de viitor sunt mult mai mari.

Astfel, cei care ajung la Complexul AquAngar se pot bucura de o mulțime de facilități, dar și de un întreg complex sportiv, cu terenuri multiple, dar și cu posibilitatea de a încerca numeroase sporturi, unele foarte cunoscute, altele mai puțin cunoscute pentru publicul larg.

La AquAngar se află două terenuri pentru tenis de câmp și minifotbal. Recent, pe terenul de minifotbal a fost schimbată suprafața sintetică, astfel încât iubitorii fotbalului să aibă cele mai bune condiții pentru joc. La fel, terenul de tenis de câmp este unul foarte bine pus la punct.

Pe lângă cele două terenuri de tenis și fotbal cu suprafață sintetică mai există și un teren unde se poate practica baschetul, dar și volei și fotbal cu piciorul. Lângă acest teren iubitorii sportului au la dispoziție și o zonă cu numeroase alte jocuri, de la tenis de masă, până la darts și biliard.

În complexul de la AquAngar a fost amenajată și o sală de fitness, dar și un teren de squash, un sport care capătă din ce în ce mai mare popualritate în rândul tinerilor. Pe lângă toate acestea, complexul mai dispune de o piscină exterioară, cea mai mare ca suprafață din județ, care este deschisă în sezonul cald, iar pentru sezonul rece, la complex există o piscină acoperită, încălzită până la 37 de grade, cu jacuzzi. Și tot acolo se găsește și o saună.

Iar pentru cei care își doresc să se relaxeze în natură, tot de la AquAngar se pot închiria biciclete electrice, pentru o drumeție în zonă.

Complexul AquAngar se află în Cehu Silvaniei, pe strada 1 Mai. Acesta dispune și de cazare de patru stele, cât și de un restaurant cu specific tradițional și bucătărie Occidentală.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.