Super eveniment la Cehu Silvaniei: spectacol de stand-up comedy la terasa AquAngar

Navo cover cover

Un super eveniment pentru public se va organiza pe data de 28 august la Terasa AquAngar din Cehu Silvaniei. Evenimentul, care va începe la ora 20:30, va aduce în micuțul orășel sălăjean un spectacol de stand-up comedy. În fața publicului se vor afla Doru Ivanov cu spectacolul „Salată de Boeuf”, iar în deschidere va face spectacol Andrei Gadalean.

Salajul liber Pub

Pentru acces la eveniment, doritorii pot face rezervări la numărul de telefon 0728025238, iar cei care doresc, pot achiziționa bilete și online pe site-ul iabilet.ro, cu prețul de 40 de lei.

Trebuie amintit că în 2017, Doru Ivanov a ridicat in picioare juriul si publicul de la iUmor si a facut senzatie, ca invitat, in cel mai recent sezon al aceleiasi emisiuni, cu glumele despre copilul sau exmatriculat de la gradinita, la doar doi ani si jumatate. Este comediant profesionist din 2005 si a realizat impreuna cu Spitalu’ 9 cel mai lung turneu de comedie din Romania, in casele de cultura din peste 100 de orase. In rest, nici el nu mai stie in cate locuri a lucrat pana sa aiba succes la iUmor – Prima Tv, Radio 21 (Virgin fm), Antena 1, Kanal D, matinalul Kiss FM si chiar TVR.

AquAngar este un complex de agrement din județul Sălaj, foarte apreciat în această regiune. Aici oaspeții beneficiază de o piscină uriașă, un centru SPA, loc de joacă pentru copii, camere de cazare cu vedere panoramică, restaurant și multe alte facilități.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.