Descoperă cel mai nou loc de cazare din Sălaj, în inima naturii, cu ciubăr și fără aglomerație

Navo cover cover

În ultimul timp, în județul Sălaj s-au făcut pași însemnați în ceea ce privește turismul de calitate. Au apărut numeroase locații noi, fiecare diferită și spectaculoasă în felul său, iar astăzi vă prezentăm unul dintre cele mai noi astfel de proiecte turistice din județ. Hill House este conceptul de cabane tip „A House” format din două spații de cazare separate, situate pe unul dintre Dealurile Sălajului, cu o panoramă spectaculoasă, pe valea Someșului.

Salajul liber Pub

Proiectul îndrăzenț a fost realizat din dorința de a le oferi turiștilor care poposesc pe Valea Someșului un loc liniștit de cazare, unde se pot bucura de natură, pot scăpa de aglomerație, pot degusta produsele locale și se pot bucura de o baie în ciubăr.

Hill House – UNDE? În satul Bârsău Mare, comuna Gâlgău, la 75 km de Zalău, la 80 km de Cluj-Napoca și 65 km de Baia Mare

Hill House este un concept turistic cu două cabane de tip A house. Este cel mai nou proiect turistic din județul Sălaj, iar la ora actuală, gazdele pun la dispoziția turiștilor una dintre cele două cabane, cealaltă urmând a se finaliza rapid. Cabana dispune de maxim 8 locuri de cazare în două spații generoase.

Cabana este dotată cu tot ceea ce este necesar pentru o ședere cât mai plăcută, inclusiv cu articole de igienă și o baie modernă. Cabana are și un balcon cu vedere către râul Someș și către dealurile Sălajului.

La Hill House vă puteți bucura de un ciubăr modern, așezatîn fața cabanei, de unde vă puteți bucura de o priveliște uimitoare asupra zonei. Locația mai dispune și de un grătar, iar în imediata vecinătate se află și pensiunea Cristina, unde se pot degusta cele mai delicioase preparate locale din zonă.

Locația se închiriază integral, la prețul de 800 de lei pe noapte, iar pentru achiziția mai multor nopți de cazare, gazdele oferă și anumite oferte speciale.


***Acesta este un review by salajulliber.ro și Visit Sălaj și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor

***salajulliber.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Vizitează Sălajul – un județ cu locuri și oameni de poveste!


Citește și:

–> Dacă ești din Sălaj trebuie să ajungi aici o dată în viață. 8 sate uimitoare, mai puțin umblate

–> Dacă ești din Sălaj trebuie sa faci asta o dată in viața: 7 lucruri inedite pe care să le încerci

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.