Grădina Zmeilor prinde viață! Eveniment INEDIT – concurs de plăcinte tradiționale și gogoși, cu degustare pentru turiști

Navo cover cover cover cover cover

Grădina Zmeilor, un obiectiv turistic din Sălaj prinde viață datorită unor oameni implicați în comunitate din comuna Bălan, în frunte cu Adrian Buda. Astfel, locația din satul Gâlgâu Almașului va găzdui pe 26 aprilie un eveniment inedit – concurs de plăcinte și gogoși tradiționale.

Salajul liber Pub

Fiecare turist care va poposi la Grădina Zmeilor va putea degusta plăcintele și gogoșile (pancove) care vor fi pregătite aici. Mai mult, la concursul de gătit plăcinte și gogoși se poate înscrie oricine, iar cei care participă primesc 100 de lei pentru achiziția de igrediente.

Salajul liber Pub

Turiștii vor alege cea mai bună rețetă, care va primi un premiu de apreciere. Organizatorii anunță că se vor pregătii plăcinte tradiționale sălăjene cu brânză, brânză și ceapă și mărar, dar și cu mere și cu gem, produs în casă.

Mai mult, la cabana de la intrare în obiectivul turistic se va organiza și o petrecere cu băuturi locale și multă voie bună, după cum anunță organizatorii.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.