Gheorghe Pop, singurul politician din județ care aduce un omagiu medicilor din Sălaj

Senatorul sălăjean Gheorghe Pop a postat în urmă cu scurt timp un mesaj prin care aduce un omagiu medicilor sălăjeni care sunt epuizați în lupta cu coronavirus.
Acesta le transmite tuturor medicilor mulțumiri, dar și faptul că îi va ajuta cu tot ce ține de el pentru a trece cu bine peste pandemie!
„La ora 00.00, în această noapte, începe campania electorală pentru alegerile parlamentare. O competiție la al cărei final vom afla cine va guverna în continuare România… Până aici, nimic anormal față de alte episoade ale competițiilor electorale.
Dar, de această dată, suntem în 2020, an pandemic. Cu mii de cazuri de îmbolnăviri zilnic, cu medici și personal medical epuizat fizic și psihic.
Unii medici, ambulanțieri, personal medical și-au dat viața pentru a salva alte vieți. Spitale pline, oameni speriați, măcinați de întrebări, de teamă și grija zilei de mâine. Economie la pământ. Mii de sălăjeni din trei orașe sunt acum în carantină.
Sunt candidat la Senatul României. De mâine până în 5 decembrie, pot să vă caut și să discutăm, să vă prezint programul de guvernare al PSD – un program coerent care va oferi echilibru societății noastre zdruncinate în acest an. Îmi completez o declarație și pornesc la drum. Așa au decis ”specialiștii”: că se organizează alegeri cu orice preț”, este mesajul celui mai activ ales sălăjean din Parlament, Gheorghe Pop.
Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.