Cum a reușit sălăjeanul Liviu Balint să schimbe votul a peste 50% din delegații PNL Dâmbovița în favoarea lui Cîțu

Navo cover cover cover cover cover

Ales deputat în circumscripția electorală Dâmbovița pe listele PNL, Liviu Balint s-a declarat de partea lui Florin Cîțu în #echipacâștigătoare.

Salajul liber Pub

Deputatul liberal originar din Jibou a susținut candidatura lui Florin Cîțu, deși președintele PNL Dâmbovița a anunțat că organizația sa îl susține pe Ludovic Orban. Deși la început peste 80% din delegații PNL Dâmbovița au anunțat că votează cu Orban, soarta voturilor s-a schimbat datorită deputatului Liviu Balint care s-a implicat activ în campania lui Cîțu. Astfel, pe toată durata campaniei din PNL, inclusiv în ziua votului, deputatul liberal a reușit să schimbe opțiunea PNL-iștilor din Dâmbovița, care au votat masiv cu Florin Cîțu, deși inițial erau pro-Orban.

Salajul liber Pub

Astfel, Liviu Balint, cu sprijinul prefectului județului Dâmbovița și al primarului din orașul Răcari, Marius Caraveteanu, a reușit să-i facă pe liberalii dâmbovițeni să voteze în detrimentul lui Ludovic Orban.

Deputatul Liviu Balint ne-a declarat că se bucură că a reușit să convingă majoritatea primarilor și a consilierilor județeni din Dâmbovița să voteze în favoarea lui Cîțu.

„Mă bucur că peste jumătate din delegații județului Dâmbovița au înțeles că Florin Cîțu este cea mai bună variantă pentru PNL, deși organizația s-a declarat la început de partea domnului Orban. Îl felicit public pe noul președinte al PNL, Florin Cîțu, dar și pe colegul și prietenul meu de la Sălaj, domnul ministru Lucian Bode care a fost ales prim-vicepreședinte pentru Strategii Politice”, ne-a declarat Liviu Balint.

De precizat că deputatul Liviu Balint deține funcția de vicepreședinte al PNL Dâmbovița. Trebuie remarcat că deputatul originar din Jibou a stat la Congres în față, lângă Florin Cîțu și Klaus Iohannis.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.