VIDEO. Ursula von der „Liar” solicitată de europarlamentarul Cristian Terheș (PNȚCD), în fața a peste 100.000 de persoane, să publice contractele cu firmele de vaccinare

Navo cover cover cover

Aflat in fruntea „marsului pentru libertate” de la Bruxelles, din data de 5 decembrie 2021, care a strans peste 100.000 de persoane, europarlamentarul Cristian Terhes a solicitat, prin discursul pe care l-a tinut in fata multimii adunate in fata Comisiei Europene, presedintei comisiei Ursula von der „Liar” sa vina in fata multimii si sa faca publice integral contractele semnate cu firmele producatoare de vaccin, pentru ca europenii sa stie ce contin.

Salajul liber Pub

Europarlamentarul Terhes a ridicat si problema vaccinarii obligatorii dorite de presedinta Comisiei Europene, moment in care aceasta a fost huiduita de multime.

Ursula von der Leyen „face tranzitia acestei minunate uniuni de la democratie la tiranie”, a mai spus europarlamentarul Terhes, tiranie impotriva careia „au luptat bunicii si parintii nostri”.

Europarlamentarul a aratat si in fata multimii pagini din contractele cu firmele producatoare de vaccinuri „publicate” de Comisia Europeana care sunt innegrite complet, astfel incat publicul nu stie ce contin.
„Solicitarea mea pentru voi toti, care sunteti prezenti aici si care privesc de acasa acest protest minunat, este sa va contactati alesii din

Parlamentul European si sa le cereti ca acest Certificat Verde sa fie eliminat de indata”, a mai spus Terhes, moment in care multimea a rabufnit aprobator.

La final europarlamentarul Terhes a adresat un cuvant de multumire in limba romana numarului foarte mare de romani veniti la protest din toate colturile Belgiei, carora le-a spus: „Oameni buni, va iubesc! Va reprezint si nu ne lasam!”.
Pe toata durata discursurilor, steagul Romaniei a fluturat continuu pe scena. De asemenea, steagurile Romaniei s-au putut vedea peste tot in multimea de peste 100.000 de persoane.

Organizatorii din Belgia pregatesc un protest de amploare pe data de 23 ianuarie 2022, la care vor sa stranga catre 1 milion de persoane.

Biroul de presa al europarlamentarului Cristian Terhes

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.