De poveste. Descoperă cazarea de nota 10 din Sălaj, cu piscină panoramică, centru SPA și complex sportiv

Navo cover cover cover

Peisajul turismului din Sălaj a fost colorat, în ultima perioadă, cu mai multe proiecte speciale. Un astfel de proiect, finalizat în iarna acestui an – cu pensiune, piscină panoramică, centru SPA și terenuri de tenis, minifotbal și alte sporturi –  a ajuns să fie apreciat cu nota 10 pe Booking de către cei care i-au trecut pragul, fiind foarte căutat atât de sălăjeni, cât și de turiștii din întreaga țară.

Salajul liber Pub

Locația este situată în cel mai mic oraș din județul Sălaj, Cehu Silvaniei, unde prea puțini s-ar fi gândit să încerce să investească în turism. Totuși, un antreprenor local a avut o viziune de a dezvolta locul din punct de vedere turistic – numele său este Zoltan Szabo (48 ani) omul care a pus Cehu Silvaniei pe harta turistică a României și a dezvoltat un complex care astăzi atrage turiștii ca un magnet.

Povestea Aquangar începe în urmă cu șase ani când s-a deschis prima dată piscina din Cehu Silvaniei. Au urmat apoi multe alte investiții, care s-au terminat în această iarnă, când s-a finalizat întreaga zonă de primire a turiștilor.

Aquangar. UNDE? În Cehu Silvaniei, la 32 km. de Zalău, la 40 km. de Baia Mare, la 47 km. de Satu Mare

Zoltan Szabo este un investitor din Cehu Silvaniei care deține o fabrică de tricotaje, dar și mai multe ferme. Povestea de la Cehu Silvaniei începe în momentul în care acesta și-a construit casa. Și-a proiectat atunci și o piscină, dar și un teren de sport, iar pentru că a simțit cererea pe piață a decis să investească și în turism.

Încet, încet, a pus bazele Aquangar, locația care astăzi este cotată cu 10 pe Booking de către turiști. Astăzi, Aquangar pune la dispoziția turiștilor 12 camere de cazare, un apartament, toate la standarde moderne, finalizate în decembrie anul trecut. Cei care ajung aici au la dispoziție un centru SPA interior, cu un jaccuzi de 5×3 metri, cu priveliște panoramică.

În cadrul locației există și o pisicnă exterioară. Aceasta este cea mai mare din județul Sălaj ca dimensiuni, având o suprafață de 20×7 metri. Piscina este situată pe clădirea locației, la un nivel superior, ceea ce oferă o privire panoramică asupra zonei, cât și a orașului Cehu Silvaniei.

Locația mai dispune și de spațiu de joacă pentru copii, dar și un complex sportiv cu terenuri de tenis, volei, minifotbal și multe alte activități sportive.

Pentru cei care doresc să poposească la Aquangar ofertele de cazare și acces la centrul SPA și piscină sunt diversificate. Astfel, cazarea simplă este de 200 de lei pentru o noapte, iar pentru accesul la SPA se mai achită încă 30 de lei. Pentru cei care vin din exterior și vor să beneficieze doar de acces la piscină și zona SPA prețurile diferă în funcție de perioadă, de la 40 de lei, până la 60 de lei duminică. În acest preț este inclus însă și șezlong și alte beneficii.

Locația mai pune la dispoziția turiștilor și restaurant cu bar, dar are și foarte multe oferte turistice și evenimente, care sunt publice pe site-ul Aquangar.

De remarcat că oaspeții care ajung aici au la dispoziție room service și facilități de grătar. Proprietatea are loc de joacă pentru copii, iar turiștii beneficiază gratuit de WiFi și parcare privată.

 

Vizitează Sălajul – un județ cu locuri și oameni de poveste!


Citește și:

–> Dacă ești din Sălaj trebuie să ajungi aici o dată în viață. 8 sate uimitoare, mai puțin umblate

–> Dacă ești din Sălaj trebuie sa faci asta o dată in viața: 7 lucruri inedite pe care să le încerci

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.