ALDE Sălaj, proiect îndrăzneț pentru sprijinirea mediului de afaceri din județ

Navo cover cover cover

Valeriu Crișan și Ludovica Breban sunt cei doi candidați cu care ALDE speră să câștige Consiliul Județean Sălaj și Primăria Zalău. În spatele celor doi stă însă o adevărată echipă de profesioniști, pregătită să muncească în folosul cetățeanului.

Salajul liber Pub

Printre proiectele ALDE pentru Sălaj și Zalău se numără și sprijinirea mediului de afaceri. Cei de la ALDE își doresc acordarea de facilități fiscale tuturor entităților economice private privind taxele și impozitele locale.

Mai mult, ALDE vrea dezvoltarea unor produse, servicii și aplicații inovative din domeniul tehnologiei informațiilor și comunicațiilor care să vină în sprijinul IMM-urilor și autorităților publice.

Proiectul ALDE mai prevede acordarea de asistență de specialitate Asociațiilro de proprietari în vederea întocmirii documentației pentru reabilitarea tuturor blocurilor.

Acest material a fost comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților filiala Sălaj si realizat de operatorul economic SC Sălajul Liber SRL intr-un tiraj de 1 exemplar. Cod unic de identificare:21200063

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.