Romeo Sabou „se agață” de imaginea lui Ciunt. Primarul Zalăului, prea elegant pentru PNL-istul din Șimleu Silvaniei

cover cover casador

PNL-istul Romeo Sabou, ajuns între timp candidat al PSD la funcția de primar al Șimleului Silvaniei încearcă din răsputeri să strângă rândurile și să-l depășească pe Cristian Lazăr, fostul său coleg de partid, care conduce detașat în sondaje și este cotat cu o intenție de vot enormă.

Salajul liber Pub

Ajuns PSD-ist peste noapte, după ce a stat braț la braț cu condamantul Septimiu Țurcaș mulți ani, Romeo Sabou încearcă acum să se cațere pe imaginea lui Ionel Ciunt. Candidatul social-democrat susține că Ionel Ciunt va fi un sprijin important pentru dezvoltarea orașului Șimleu Silvaniei, uitând desigur că Ionel Ciunt este primar de Zalău, și are multe de făcut sub Meseș, nu sub Măgură.

Salajul liber Pub

Ionel Ciunt s-a afișat în cele din urmă cu Romeo Sabou,  dar a fost mult prea elegant față de fostul liberal. Astfel, dacă Ciunt a fost îmbrăcat ca un veritabil politician și primar respectat, cu sacou, cravată și zâmbetul pe buze, Romeo Sabou și-a lipit un desen roșu pe cămașă.

De altfel, Ionel Ciunt nu și-a trădat niciodată partidul – PSD – fie că a fost la guvernare, în opoziție sau hulit de toată lumea. La ora actuală însă, PSD Șimleu Silvaniei și-a neglijat electoratul și consilierii locali, aducând în partid membri ai PNL și Pro România.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.