Amazoanele PNȚCD Sălaj

Navo cover cover

Anca Cherecheș la Creaca, Amalia Romitan la Bălan, Anca Bordaș la Bocșa și Claudia Criste la Consiliul Județean Sălaj sunt patru din „amazoanele” Partidului Național Țărănesc Creștin și Democrat.

Salajul liber Pub

Pe listele PNȚCD Sălaj se află astfel patru femei tinere, dornice de implicare, care își doresc să aducă bunăstarea acasă, astfel încât cei plecați să se întoarcă, iar cei rămași acasă să nu mai plece.

Anca Cherecheș se luptă să aducă bunăstarea acasă, la Creaca

PNȚCD mizează pe echipa de la Creaca alături de care speră să câștige frâiele comunei. Candidatul la funcția de primar este Anca Cherecheș o tânăra ambițioasă în vârstă de 37 de ani.

“Vom lupta sa facem ce nu au facut altii si sa terminam ce au inceput ori au lasat neterminat.La fiecare dintre voi este puterea sa ne dati sansa sa aducem bunastare in comuna Creaca, ca cei ramasi sa nu mai plece, iar cei plecati sa se intoarca acasa! “, susține Anca Chereches, Candidat PNTCD la primaria Creaca.

Anca Bordaș și Alin Mureșan fac echipă pentru ca cei plecați din comuna Bocșa să se întoarcă acasă

Anca Bordaș este candidatul PNȚCD la funcția de consilier local în comuna lui Simion Bărnuțiu – Bocșa, în timp ce Alin Mureșan candidează pentru funcția de primar al comunei. Cei doi vor face o echipă extraordinară la vârful administrației locale din comună, care la ora actuală este una aproape falimentară. Anca Bordaș este o tânără dornică de implicare, cu o voință de fier, pregătită să schimbe lucrurile în bine în comuna sa, la ea acasă!

Amalia Romitan este hotârâtă să facă din Bălan o comună prosperă

Amalia Romitan este candidatul PNȚCD la funcția de primar al comunei Bălan. Tânără, ambițioasă, cu mult chef de muncă, pregătită să aducă bunăstarea acasă. Alături de un președinte al Consiliului Județean Sălaj în perosana lui Gheorghe Stanciu, Amalia Romitan este pregătită să schimbe în bine bunul mers al lucrurilor în comună.

Amalia este ambițioasă și hotârâtă să facă în așa fel încât cei rămași în comuna Bălan să nu mai plece, iar cei plecați să se întoarcă acasă, la Bălan.

Amalia Romitan este și o mamă tânără, născând cu câteva zile înainte de depunerea candidaturii la alegerile locale. Cu toate că era în spital, aceasta și-a strâns semnaturile necesare pentru candidatură coordonandu-și prietenii de pe telefon, ceea ce a atras profundul respect al tuturor care o cunosc, pentru determinarea de care a dat dovadă.

Claudia Criste va reprezenta tinerii în Consiliul Județean Sălaj

Pe lista PNȚCD pentru Consiliul Județean Sălaj se află pe loc eligibil tânăra în vârstă de doar 23 de ani, Claudia Criste. Aceasta este și noua președintă interimară a organizației de tineret din Sălaj. Claudia este hotărâtă să reprezinte interesele tinerilor în cel mai înalt for decizional din județ.

Astfel, putem spune că PNŢCD Sălaj are “priză” la tineret. În partid se înscriu tot mai mulţi tineri, aceasta fiind şi viziunea organizaţiei din Sălaj care vrea să promoveze cât mai multe persoane tinere, dornice de a schimba în bine destinele comunităţii din care fac parte.

Acest material a fost comandat de Partidul National Taranesc Crestin Democrat si realizat de operatorul economic SC Sălajul Liber SRL intr-un tiraj de 1 exemplar. Cod unic de identificare:21200185

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.