Senatorul Cristian Viașu a participat la ședința Consiliului Județean Sălaj. Ce au dezbătut consilierii USR

Navo cover cover cover

În ședința de Consiliu Județean de azi, consilierii USR au venit cu propuneri cu impact pozitiv asupra bunului mers al administrațiilor și asupra cetățenilor județului Sălaj. La a asta ședință a participat și senatorul USR  Viasu Cosmin ceea ce ne arata preocuparea dansului pentru comunitățile locale.

Salajul liber Pub

Cei de la USR au cerut în sedința criterii de performanță clare și transparente pentru fondurile alocate UAT-urilor! Astfel în urma unei analize efectuate de către cei doi consilieri, Ardelean Cosmin-Vasile a solicitat ca începând cu anul 2022 alocările bugetare către UAT-uri sa fie imparțite pe criterii de performanțā clare și transparente. Astfel vor fi ajutate autoritățile locale care se implică cu adevărat în dezvoltarea comunităților și se va pune capăt vechilor acuze politice despre aceste alocări.

Acestia au mai solicitat burse mai mari cu 50%. Astfel, bursele sociale ale elevilor din Centrele Școlare pentru Educație Inclusivă vor fi mai mari cu 50% față de propunerea inițială printr-un amendament al consilierului județean Ardelean Cosmin-Vasile.

Olar Nicolae a solicitat lămuriri suplimentare în ceea ce privește bugetul SC Paza și Obiective SRL, sustinand ca e nevoie de transparență în Consiliul Județean Sălaj!

Mai mult, cei doi consilieri prin au solicitat președintelui CJ Sălaj amendarea regulamentului de organizare și funcționare al Consiliului Județean Sălaj astfel încât ședințele sa fie transmise live pe paginile instituției.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.