PSD-iștii sun hotărâți să-i mai ofere o șansă lui Florin Florian, iar în CEx votează cu fostul prefect

Navo cover Navo cover

PSD-iștii vor vota sătpămâna viitoare în CEx (Comitetul Executiv) ordinea pe listă pentru alegerile parlamentare – Senat și Camera Deputaților. Bătălia cea mare e la Camera Deputaților, acolo unde PSD câștigă cu siguranță un mandat alături de PNL și UDMR, iar Iuliu Nosa s-a retras.

Pentru un loc de deputat s-au înscris în bătălia internă Florin Florian, Sergiu Panie, Florian Neaga și Ioan Cheșeli.

Majoritatea PSD-iștiilor au decis însă cu cine vor vota în cadrul CEx. Astfel, surse din PSD anunță că Florin Florian va ieși la diferență mare de voturi primul pe listă.

Social-democrații au realizat că după campania de la alegerile locale Florin Florian se bucură, după Ionel Ciunt, de cea mai mare notorietate din partid. Mai mult, fostul prefect este un om implicat, deschis dialogului, dornic să facă treabă în folosul cetățenilor.

Mai mult, decizia de a vota cu Florin Florian vine după o analiză clară a alegerilor locale, în care și-au dat seama că strategia a fost mult greșită, lăsând campania electorală în mâna unor persoane care nu aveau nicio treabă cu politica.

Sergiu Panie cel mai probabil nu va fi votat deoarece a rămas fără jobul politic pe care îl avea la Consiliul Județean Sălaj și s-a remarcat în ultimii patru ani, de când era vicepreședinte al instituției, doar cu o amendă primită de la Polița Rutieră în centrul Zalăului.

Despre doctorul Neaga, social-democrații susțin că ar fi mult mai potrivit să profeseze ca doctor, pentru că își face meseria excepțional și este un medic de elită.

Ioan Cheșeli este PSD-istul care candidează oriunde este ceva de candidat. A vrut să fie președinte al Cosniliului Județean Sălaj, dar a rămas doar primar de Cristolț, timp în care s-a ales și cu o plângere la Poliție din partea PNL și PMP Cristolț.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.