S-a reactivat Florin Iordache! Ce mesaj îi transmite liderul dreptei unite primarului Ionel Ciunt

Navo cover cover cover cover cover

Florin Iordache, principalul competitor al primarului de Zalău, Ionel Ciunt s-a reactivat, după ce, imediat când a aflat că a pierdut alegerile a intrat într-un mare con de umbră.

Salajul liber Pub

Florin Iordache a ieșit în urmă cu scurt timp cu un mesaj însoțit de o poză decicată primarului Ionel Ciunt. Acesta arăta lucrările de proastă calitate din cartierul Dumbrava Nord și spunea că pentru el ar fi o rușine să conducă un oraș cu asemenea lucrări.

Salajul liber Pub

„M-ar manca rusinea sa ma uit la pozele astea si sa stiu ca munca mea este cea din dreapta. Ramanem incremeniti in timp”, i-a transmis Iordache lui Ciunt.

Reamintim că Florin Iordache a fost liderul și candidatul dreptei unite din Zalău – PNL-USR-PLUS și a candidat la funcția de priamr fiind al doilea cel mai votat competitor electoral.

Florin Iordache a demisionat imediat din alegeri din partidul PLUS supărat pe faptul că nu a prea fost susținut în competiția electorală de colegii săi din partid, mare parte din ei migrați politic de la alte partide precum PDL, APR sau chiar PSD.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.