VIDEO. Tinerii din PSD Sălaj, înjurați de liberali: „cine e cu PSD, să le f***m mamele”

Navo cover Navo cover

Tinerii din PSD Sălaj (TSD) reacționează ferm, după ce în spațiul public au apărut noi imagini cu petrecerea tinerilor din PNL de la mare, unde au scandat împotriva PSD și a celor din partid. Astfel, tinerii din PSD Sălaj pregătesc o ieșire publică împotriva liberalilor, după aceste scandări jignitoare, cu atât mai mult cu cât, tinerii social-democrați sălăjeni se simt direct jigniți de scandări.

Astfel, a apărut o nouă înregistrare de la școala de vară a Tineretului Național Liberal, unde viitoarea generație de PNL-iști cântă sloganuri vulgare împotriva PSD-iștilor cu care se află la guvernare. „Ale, ale, ale / Cine e cu PSD / Să le f***m mamele!”, cântă tinerii din PNL, potrivit filmărilor.

Anterior, în spațiul public au apărut imagini de la aceeași petrecere în care tinerii liberali strigau „PSD, m***e PSD”. Șefa TNL și-a cerut scuze, iar liderul PNL a cerut identificarea membrilor de partid implicați în scandările vulgare, în vederea sancționării acestora, scrie antena3.ro., citată de stiripesurse.ro.

sursa video – RepublicaOnline

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.