VIDEO. Se redeschide o cunoscută cafenea din Zalău. Nicu Bendea, invitat special la marea deschidere – intrarea este GRATUITĂ

Navo cover cover

Nicu Bendea, un îndrăgit umorist din Cluj-Napoca va fi prezent vineri seară la Zalău, pentru a participa la un show de zile mari organizat cu ocazia redeschiderii cafenelei Paty Bar.

Salajul liber Pub

Nicu Bendea, cunoscut și din clipurile cu Mircea Bravo, cel care a jucat rolul lui „domn` primar”, va susține un show inedit la Zalău. Evenimentul de la Paty Bar va începe de la ora 20.00, iar intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile.

Astfel, cafeneaua Paty Bar din cartierul Dumbrava Nord se redeschide publicului vineri seara. Pe lângă Nicu Bendea, la evenimentul de vineri va fi prezent și cunoscutul Paul Ardelean, un îndrăgit DJ din Zalău. Organizatorii promit multe surprize plăcute celor care le vor trece pragul.

Paty Bar are din acest moment și un nou administrator. Este vorba de Bogdan Ilieș, un tânăr din Zalău care a demonstrat că atunci când vrei poți face o traebă excelentă pentru public, acesta reușind de-a lungul timpului să susțină două locații frecventate de tinerii sălăjeni – Season Pool și Clubul Millennium.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.