Descoperă cazarea neștiută din Sălaj, în inima naturii, cu jacuzzi, la preț foarte bun (60 lei/persoană/noapte)

Navo cover cover cover cover cover

În județul Sălaj au apărut numeroase locații turistice și de cazare a celor care doresc să petreacă câteva zile departe de aglomerație. Ofertele sunt diferite și există oportunități de cazare pentru toți sălăjenii care își doresc să evadeze pentru un weekend din cotidian. Astfel, de la locații premium, la locații turistice bine gândite, la preț mic, sălăjenii și nu numai, au de unde alege.

Salajul liber Pub

Un astfel de loc este și cel despre care vorbim astăzi, cu un preț foarte bun, doar 60 de lei de persoană, asta în cazul în care locația este închiriată la capacitatea sa maximă de cazare.

Salajul liber Pub

Cabana Casa de pe Deal. UNDE? Sânmihaiu Almașului, pe dealul de lângă Biserica de Lemn,  la 30 km de Zalău și Jibou; la 60 km de Șimleu Silvaniei; la 60 km de Cluj-Napoca; la 135 km de Oradea; la 500 km de București

Situată într-un loc izolat, departe de aglomerația orașului, Cabana Casa de pe Deal este locul ideal unde să petreci un weekend de poveste, având la dispoziție numeroase facilități, de la camere moderne și spațioase, până la piscină deschisă în timpul sezonului cald sau jacuzzi pentru zilele răcoroase de iarnă. Cabana este situată într-un loc aparte, ferită de aglomerație, iar peisajele din zonă sunt cu totul și cu totul spectaculoase.

Accesul spre cazare se face destul de ușor. Din centrul satului Sânmihaiu Almașului urmezi drumul asfaltat pe lângă Căminul Cultural, apoi nu te abați de la drum. Treci pe lângă antena GSM din localitate, iar la un moment dat vei ajunge pe un drum pietruit, dar ușor accesibil cu orice tip de mașină. Peste 300 de metri vei ajunge la locație.

Cabana este amenajată cu mult bun gust, fiind ideală pentru a petrece clipe de neuitat, departe de agitația orașului. Curățenia este cuvântul de ordine în întreaga incinctă, iar confortul este garantat datorită ospitalității gazdelor.

La parter are o sufragerie uriașă pentru oaspeți, cu șemineu, dar și o bucătărie unde se pot prepara orice fel de gustări. În exterior, pe terasa cabanei există și o zonă de relaxare.

Cabana Casa de pe Deal dispune de o capacitate totală de cazare de 20 persoane, împărțite în cinci camere. Camerele sunt spațioase și moderne. Camerele au o priveliște superbă de pe balcon spre întreaga zonă, peisajul fiind de nedescris în cuvinte. Aici iarna este fermecătoare, datorită faptului că totul se transformă într-un alb pur, iar vara, atunci când razele Soarelui sunt puternice, te poți relaxa în piscin din curtea cabanei.

Cabana se închiriază integral la prețul de 2.500 de lei pe weekend, adică doar 60 de lei de persoană dacă se închiriază la capacitate maximă, iar cei care doresc mai multe detalii pot căuta echipa pe pagina de Facebook – Cabana Casa de pe Deal sau la telefon 0744435948.


***Acesta este un review by salajulliber.ro și Visit Sălaj și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor
***salajulliber.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Vizitează Sălajul – un județ cu locuri și oameni de poveste!


Citește și:

–> Dacă ești din Sălaj trebuie să ajungi aici o dată în viață. 8 sate uimitoare, mai puțin umblate

–> Dacă ești din Sălaj trebuie sa faci asta o dată in viața: 7 lucruri inedite pe care să le încerci

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.