Vacanță aproape de tine. Descoperă cea mai tare experiență turistică, pe care o poți încerca, vara asta, în Sălaj

sos de centura cover cover

Deși Sălajul este un județ sărăcăcios când vine vorba de turism, iar majoritatea sălăjenilor aleg să plece în alte zone chiar și pentru a petrece un weekend relaxat, noi am aflat un loc din Sălaj unde poți avea parte de o experiență turistică de vis, cu condiții foarte bune și cu un personal care mereu e alături de tine să te ajute să te simți cât mai bine.

Salajul liber Pub

Dacă vrei o vacanță aproape de casă sau o zi în care să te relaxezi și să uiți de stresul cotidian, atunci trebuie să știi că în comuna Camăr chiar se face turism de calitate și poți avea parte de o experiență de zile mari, la un preț pentru orice buzunar.

Parfumuri

Pensiunea Kemsilvanum – Fort Silvan este una dintre cele mai spectaculoase atracții din Sălaj. Pensiunea oferă diferite pachete turistice, cel mai inedit fiind pachetul care cuprinde degustat de vin în crama pensiunii, partide de vânătoare și pescuit, plimbări cu trăsura prin vie sau „fript de slănină în vie”.

Parfumuri

Unde? La intrare în satul Camăr – la 50 km de Zalău, la 27 km de Șimleu Silvaniei, la 80 km de Oradea, la 136 km de Cluj-Napoca

Pensiunea Kemsilvanum este locul din Sălaj unde poți avea parte de una dintre cele mai tari experiențe turistice din județ, aproape de casă, fără a fi nevoit să străbați mulți kilometri pentru a te putea relaxa departe de agitația orașului.

Pensiunea dispune de o terasă cu vedere panoramică, situată în unul din turnurile de la intrare în cramă – clădirea cramei fiind construită ca un fel de castel. Terasa cu vedere panoramică este destinată și închirierii pentru evenimente la prețul de 1.500 de lei pe eveniment. În acest preț este inclus frigiderul, pagare, vase, difuzoare și sistem audio, dar și un spațiu generos, pentru 70 de participanți.

La Pensiunea Kemsilvanum din Camăr chiar ai activități propuse de oaspeți. Astfle, după ce te cazezi în una din camerele spațioase și amenajate cu foarte mult gust, poți opta pentru un pachet turistic complet ce conține degustare de vin în crama construită în formă de castel, iar apoi poți alege o plimbare cu tractorașul cu remorcă prin cele 50 de hectare de viță de vie a Cramei Fort Silvan.

În oferta turistică mai poți să adaugi și plimbări pe jos prin pădurea din vecinătate, partide de vânătoare și pescuit, plimbări cu bicicleta prin localitate și prin vecinătăți, dar și alte activități precum prăjit de slănină în vie sau mâncare tradițională ungurească în ceaun.

De precizat și că personalul de la pensiune vorbește fluent două limbi, atât limba română, cât și limba maghiară.

Cei de la Fort Silvan au o ofertă specială și pentru achiziționarea vinului îmbuteliat. Astfel, la fiecare cinci sticle cumpărate, primești una gratis din partea casei.

Soiurile de struguri sunt Feteasca Regală, Riesling Italian, Muscat Ottonel, Traminer Merlot, Pinot Noir, Fetească Neagră și Cadarcă.

De remarcat că în apropierea pensiunii se află și o baltă de pescuit, iar gazdele vă invită să vizitați și satul Camăr, care este unul dintre cele mai pitorești din județul Sălaj. Mai mult, aici există și un Centru de Informare Turistică de unde puteți afla informații despre locurile din zonă.

Aproape de Camăr, la 18 kilometri se află și stațiunea Băile Boghiș, dar și orașul Șimleul Sivlaniei, care are mai multe locuri ce trebuie vizitate, printre care Sinagoga sau Cetatea Medievală.


 

Vizitează Sălajul – un județ cu locuri și oameni de poveste!


Citește și:

–> Dacă ești din Sălaj trebuie să ajungi aici o dată în viață. 8 sate uimitoare, mai puțin umblate

–> Dacă ești din Sălaj trebuie sa faci asta o dată in viața: 7 lucruri inedite pe care să le încerci

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.