Două zile de concerte rock la Șimleu Silvaniei – IRIS, cap de afiș

sos de centura cover cover

În perioada 27 – 29 august, la Ștrandul Broscărie, de la intrarea în orașul Șimleu Silvaniei se organizează MMC Biker`s Fest. Evenimentul este unul inedit, care a revenit, după pauza de anul trecut.

Salajul liber Pub

Organizatorii se așteaptă la prezența a peste o mie de motocicliști, atât din România, cât și din Ungaria, Ucraina și alte țări europene. În cadrul festivalului vor avea loc întruniri de motocicliști, aceștia vor ptuea socializa și se vor ăutea întrece în show-uri moto. Vor avea loc și diferite jocuri cu motoarele, iar organizatorii promit surprize pe cinste.

Parfumuri

Atât vineri seara, pe 27 august, cât și sâmbătă seara, pe 28 august, vor avea loc o serie de concerte rock. Cap de afiș este formația Iris. Vor mai cânta și Twister, o formație din Ungaria, dar și trupele Crazy Plumbers, Black River Blues Band, Guerillas, Grimson Haze.

Parfumuri

Evenimentul este organizat de clubul moto MMC, alături de Centrul de Cultură și Artă al județului Sălaj, dar și de sponsorii FlexiMob, Someș Canoe River Safari, Uleniuctopo – cadastru, topografie și de Rock’n Roll Center.

Eveniment susținut media de Sălajul Liber – cele mai fresh informații din Sălaj și proiectul Visit Sălaj – un județ cu locuri și oameni de poveste!

Vizitează Sălajul – un județ cu locuri și oameni de poveste!


Citește și:

–> Dacă ești din Sălaj trebuie să ajungi aici o dată în viață. 8 sate uimitoare, mai puțin umblate

–> Dacă ești din Sălaj trebuie sa faci asta o dată in viața: 7 lucruri inedite pe care să le încerci

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.