Un polițist din Sălaj alături de un antreprenor au DONAT o casă unui bărbat care a rămas pe drumuri după un incendiu devastator (video)

sos de centura cover cover

Un incendiu devastator a avut loc în urmă cu mai bine de un an – martie 2019 – în satul Poiana Onții. Fănică avea atunci 77 de ani și era stors de puteri, a rămas pe drumuri, fără un acoperiș deasupra capului, și nu mai avea nicio speranță pentru ziua de mâine. Se gândea doar cum să treacă mai repede din lumea noastră în una mai bună, poate sus, în Ceruri.

Salajul liber Pub

Parfumuri

Doar că atunci când te aștepți cel mai puțin, lumea noastră devine cea mai bună. Iar Fănică, acum la cei 78 de ani se poate bucura de o căsuță, fie ea și una mică, în care să pună capul pe o pernă și unde să se ascundă de frig și de ploaie.

Parfumuri

Bărbatul a fost ajutat de doi verișori, care au fost călăuzele faptelor bune din comună – polițistul Bogdan Nechifor, pe atunci ajutor de șef de post în satul Cristolț și Cristian Nechifor, un antreprenor din același sat, care deține o mică afacere.

Cei doi s-au interesat și au luat o casă, ușor de transportat, pe care i-au donat-o bărbatului secat de puteri. Cei doi verișori au avut și sprijinul unei firme de transport deținută de Răzvan Breban din satul Cristolțel.

Fănică își duce zilele cum poate în micuța lui odaie, fericit că are unde pune capul pe pernă atunci când plouă sau este frig. Bărbatul a muncit toată viața lui la CAP, și nu o duce tocmai așa de bine.

Se bucură însă că astăzi, un grup de voluntari cu ATV-uri și mașini de teren din Jibou i-au trecut pragul și l-au ajutat cu numeroase donații.

Acest caz va fi sprijinit și în campania „Sălajul Faptelor Bune – Credem în Minuni de Crăciun”! Cei care doresc să ne sprijine pot să ne contacteze pe email la eduard@salajulliber.ro sau să doneze în contul RO70BRDE320SV28836193200 – deschis la BRD, titular – Crucea Rosie Salaj.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.