Primarul și viceprimarul din Jibou și-au DONAT o parte consistentă din salariu pentru Natalia, fetiția care se luptă cu o boală grea

casador cover

Sute de sălăjeni s-au mobilizat și au început să strângă bani pentru micuța Natalia din Jibou care are mare nevoie de ajutorul nostru pentru a câștiga lupta cu o boală dureroasă –  neurofibromatoză stadiu 1 – o boală destul de rară. În cazul Nataliei, boala s-a manifestat cu tumori pe creier.

Salajul liber Pub

Printre cei care au donat și transmit un mesaj de încurajare familiei se numără și Dan Ghiurco, primarul orașului Jibou, dar și viceprimarul orașului, Vlad Pașcalău. Cei doi au donat sume importante de bani familiei Huzoni, mai ales că aceștia sunt locuitori ai orașului Jibou.

Viorel Huzoni, tatăl fetiței, ne-a declarat că a fost chemat la Primăria Jibou de către vicepriamrul Pașcalău, acolo unde a primit o donație importantă.

„Le mulțumesc celor din conducerea Primăriei Jibou, doi oameni cu suflet mare, dar și tuturor celor care s-au implicat până acum. Domnul primar, cât și domnul viceprimar s-au implicat și ne-au ajutat cu o donație importantă”, ne-a declarat Viorel Huzoni.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.