Un nou proiect imobiliar INEDIT urmează să se construiască în Zalău

sos de centura cover

Zona Morii din Zalău înceape să se dezvolte într-un ritm foarte bun, asta deoarece cartierul este foarte aproape de centrul orașului, prin legătura cu strada 22 Decembrie 1989, dar și datorită aspectului zonei respective, fiind aproape inclusiv de pădure.

Salajul liber Pub

Astfel, pe strada Morii urmează să se construiască un nou proiect imobiliar – Ultra Residence. Proiectul imobiliar va fi format din două clădiri identice cu parter și două etaje. Fiecare clădire va dispune de 6 apartamente, câte două la fiecare nivel. Complexul imobiliar va fi dezvoltat pe un teren în suprafață de 1.600 de metri pătrați.

De remarcat că acest complex va beneficia de 18 locuri de parcare. 12 locuri de parcare sunt destinate apartamentelor, iar celelalte 6 locuri rămase vor putea fi achiziționate la preț suplimentar pentru cei care au nevoie de loc în plus.  Mai mult, în mod inedit, apartamentele de la parterul complexului vor beneficia de grădină proprie.

Salajul liber Pub

Apartamentele de la Ultra Residence vor fi foarte practice, iar acestea nu vor avea în interior spații inutile. Dormitoarele vor fi spațioase, de peste 12 metri pătrați, iar un alt aspect inedit este faptul că niciun apartament nu va avea perete lateral comun cu alt apartament.

Toate apartamentele vor fi compuse dintr-o zonă de zi, două dormitoare și două băi. Așadar condiții optime de locuit pentru o familie.

De remarcat că municipalitatea face eforturi considerabile pentru a moderniza strada Morii din Zalău, acolo unde se va realiza și acest proiect imobiliar. Astfel, strada va fi refăcută, inclusiv stratul de asfalt, cât și trotuarele și zona de mobilier stradal.

Ultra Residence va fi așadar cel mai nou și inedit complex imobiliar din oraș.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.