Un conducător de la SCM Zalău, atac la adresa primarului Ciunt, principalul finanțator al echipei: „banii nu aduc fericirea”

Navo cover Navo cover

Robert Goie, unul dintre membrii Consiliului Director de la SCM Zalău, for decizional inclusiv cu privire la cheltuirea banului din interiorul echipei, a avut o reacție dură, imediat după fluierul final al meciului dintre echipa pe care o conduce și Sportul Șimleu Silvaniei, meci încheiat 2-1 pentru șimleuani.

Salajul liber Pub

Robert Goie a ieșit public împotriva propriei sale echipe, susținând că nu banii aduc fericirea, fiind supărat pe înfrângere și făcând aluzie la bugetul uriaș al echipei finanțată de Ionel Ciunt prin Primăria Zalău și Consiliul Local Zalău. Supărarea lui Robert Goie privind banii este cu atât mai mare cu cât, funcția sa nu este remunerată, deși și-ar dori, după cum ne transmit colegii săi din Comitetul Director, care ne-au mărturisit că ar merita să fie plătiți și ei pentru cât muncesc.

Mesajul lui Robert Goie făcut public are și unele hashtaguri, pe care, dacă le citești cap-coadă ajungi la fraza „Of, viață. Viitor bun. Poate vom învăța ceva. Chiar crezi. Eu nu.” Practic, unul dintre CONDUCĂTORII de la SCM Zalău susține că nu crede că echipa va învăța ceva din greșelile trecutului. Altfel spus, cel care gestionează banii echipei, deciziile adminsitrative din echipă și alte aspecte din SCM Zalău susține că nu crede că formația va avea un viitor bun și va învăța ceva. Dacă el nu crede, care este conducător al formației, atunci noi cum să credem?

„SCM Zalău, un fel de Manchester City! De ce? Pentru că este exemplul clar că banii nu aduc fericirea”, este mesajul adresat de conducătorul de la SCM Zalău.

Totuși, deși postarea este făcută PUBLIC, pe un cont de blog urmărit de peste 3.000 de iubitori ai fenomenului, acesta nu și-o asumă, susținând că nu ar dori să fie mediatizată, chiar dacă a făcut-o public în fața a mii de oameni.

Colegii săi din club au considerat mesajul un atac atât la adresa echipei, cât și a primarului Ciunt. Ba mai mult, unii dintre aceștia au completat zicala lui Goie „banii nu aduc fericirea” cu „dacă nu îi primești și tu”. Practic, spun unii din SCM Zalău, zicala perfectă care trebuia scrisă era „banii nu aduc fericirea, dacă nu îi primești și tu”, făcând aluzie la dorința celor din Comitetul Director de a fi remunerați.

Robert Goie a negat informația privitoare la banii pe care și-ar dori să-i primească pentru că se află în conducerea echipei de fotbal și susține că stă la echipă de dragul acesteia.

De cealaltă parte, Doru Țârle, directorul executiv al echipei ne-a mărturisit că domnul Robert Goie, cel care face atacuri privind banii de la SCM Zalău, este unul dintre cei care aprobă cheltuielile echipei. Practic, Goie este supărat pe bugetul echipei pe care tocmai Goie îl gestionează.

„Consiliul Director aprobă tot ce ține de echipă. De exemplu, avem meci la Oradea, eu trebuie să dau raportul Consiliului Director privind masa pe care o mănâncă fotbaliștii, cheltuielile de deplasare și așa mai departe. Oricum sunt lucruri logice, ar fi și culmea să nu aprobe Consiliul Director o deplasare la meci sau hrana sportivilor, dar eu le fac rapoartele și ei aprobă. Tot timpul au aprobat în ședințe, toți trei – Demle, Goie și domnul părinte (n.r. – cel de-al treilea membru din Comitetul Director are calitatea de preot)”, ne-a spus Doru Țârle.

Și Alin Demle, colegul lui Robert Goie din Comitetul Director ne-a mărturisit că acesta este cel care gestionează banii de la echipă și nu înțelege ieșirea acestuia.

„Noi trei aprobăm cheltuielile de la echipă în Comitetul Director. Inclusiv domnul Goie aprobă banii de la SCM Zalău, și la volei și la fotbal. Este interesantă declarația, să fie supărat pe banii pe care îi gestionează inclusiv el”, ne-a transmis și Alin Demle.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.