Campionul Irlandei la box susține mai multe meciuri oficiale în Zalău

cover cover casador

Campionul național al Irlandei la box, un tânăr român stabilit în Diaspora, boxează zilele acestea în gala organizată pentru desfășurarea Cupei României la Zalău.

Salajul liber Pub

Alex Herțeg (16 ani) este tânărul care a cucerit ultimul titlu de campion național în Irlanda, în anul 2019 când s-a organizat pentru ultima dată o gală oficială. Tânărul este originar din Cluj-Napoca, dar a plecat cu tatăl său peste hotare, în Irlanda.

Salajul liber Pub

Alex Herțeg este legitimat și la Dinamo București, iar zilele acestea face parte din lotul formației din capitală care speră să câștige cât mai multe medalii la Zalău, aici unde are loc Cupa României.

De remarcat că tatăl său, Vasile Herțeg este antrenorul tânărului. De numele lui Vasile Herțeg se leagă mai multe performanțe notabile în boxul românesc, acesta având inclusiv o centură IBF intercontinentală câștigată.

Lotul celor de la Dinamo care a făcut deplasarea la Zalău este însoțit și de Cezar Juratoni, un cunoscut sportiv din România și fost semifinalist al celebrului show TV Survivor.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.