Apicultorul sălăjean Cosmin Meseșan se implică în sport! Regina Dacică Sălaj – noua echipă din Liga 1 de monifotbal

Navo cover cover

Cunoscutul apicultor originar din localitatea Jac, comuna Creaca, se implică în sport. Acesta a investit o parte din profitul realizat din procesarea și comercializarea mierii de albine într-o echipă de fotbal pe care a înscris-o în Liga 1 de minifotbal din județul Sălaj, cea mai cunoscută competiție din zonă la minifotbal.

Salajul liber Pub

Cosmin Meseșan susține că a decis să se implice în această echipă pentru a promova asociația apicolă Regina Dacică Sălaj, unde este și președinte, dar și pentru a promova produsele apicole din județ.

Cosmin Meseșan speră ca mierea de albine și produsele apicole din județul Sălaj să ajungă în alimentația sportivilor, cât și a copiilor din școlile din România, pentru că au mare nevoie de ele.

„Gheorghe Hagi a declarat că înainte de fiecare meci consuma o cantitate de miere de albine .Acest produs este un energizant puternic și tonifică musculatura”, spune Cosmin Meseșan.

Echipa Regina Dacică Sălaj este formată din Lucian Vasile Cherecheș, Răzvan Faur, Lucian Adrian Groza, Adrian Florin Meseșan, Bogdan Alexandru Olariu, Rareș Pop, Ionuț Gabriel Pripon, Rareș Pripon, Robert Pripon, Sergiu Pripon, Răzvan Sabou și Todoruț Adrian Sabou. De remarcat că toți jucătorii echipei sunt din comuna Creaca.

Tricourile pe care Regina Dacică Sălaj le folosește sunt printre cele mai ingenioase din competiție, având pe ele un fagure și Lupul Dacic, simbolul dacilor.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.