Galeria SCM Zalău și mai mulți iubitori de fotbal anunță PROTEST în fața Primăriei Zalău. Ce revendicări au de la primarul Ciunt

cover cover casador

Galeria SCM Zalău continuă seria de atacuri la adresa conducerii, fiind sprijiniți și de o parte din iubitorii sportului din Zalău, inclusiv de către persoane apropiate de echipa de fotbal finanțată de către Ionel Ciunt din bani publici.

Salajul liber Pub

După ce la meciul de baraj cu Unirea Dej cei din galerie au afișat două mesaje împotriva conducerii SCM Zalău – „Doru Țârle nu-i isteț, Doru este un mistreț” și „Alin Pop și alte nume, de care fotbalul nu a auzit, să plece cum au venit” – acum cei din galerie anunță că vor protesta în fața Primăriei Zalău.

Răbdarea iubitorilor de fotbal din oraș va dura doar o săptămână. Aceștia susțin că dacă primarul Ionel Ciunt nu rezolvă în scurt timp problemele de la SCM Zalău, atunci vor ieși în număr mare la protest în fața Primăriei Zalău. Iubitorii sportului anunță că se vor „înarma” cu eșarfe, tobe și vuvuzele și vor scanda lozinci împotriva conducerii clubului.

Galeria SCM Zalău are o singură revendicare clară – schimbarea lui Doru Țârle din fruntea clubului și a lui Alin Pop din funcția de manager la fotbal și înlocuirea acestora cu oameni din fotbal.

„În primul rând vreau să mulțumesc în numele iubitorilor de fotbal implicarea domului primar la echipa de fotbal și prima reușită a dânsului de a prelungi înțelegerea cu domnul antrenor George Zima, chiar dacă conducerea clubului a fugit care pe unde a apucat! Ne dorim foarte mult ca în această săptămână să se rezolve toate probleme care țin de SCM Zalău ca să putem fi alături de echipă! Noi am ajuns la capătul răbdării! Sperăm să nu se ajungă la protest, dar dacă va fi nevoie îl vom facem în fața Primăriei Zalău!”, transmite Bogdan Ilieș, liderul galeriei SCM Zalău.

De amintit că la meciul cu Unirea Dej, SCM Zalău a fost sprijinită de două galerii – una a fost creată artificial, a numărat 22 de membri, a avut patru steaguri confecționate de Primăria Zalău – Direcția Patrimoniu și o tobă. Cea de-a doua galerie, deși a fost tot anul alături de echipă, nu a avut acces pe stadion, astfel că i-a încurajat pe fotbaliști de dincolo de gard. Nu doar că aceasta de după gard a fost mai numeroasă, ci a fost și mai bine pregătită – cu tobe, eșarfe și tot ce trebuie pentru a încuraja echipa spre victorie. Mai mult, aceștia au stat chiar lângă galeria Unirii Dej, fără gard de protecție.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.