Tot mai mulți tineri sălăjeni se înscriu în PSD

Navo cover cover cover

Tot mai mulți tineri aleg să se înscrie în Partidul Social Democrat, fapt demonstrat și de cele două organizații puternice ale TSD din Sălaj – Zalău și Jibou.

Salajul liber Pub

Astfel, ieri, mai mulți tineri au fost primiți în organizația de tineret a PSD Jibou. Aceștia au fost primiți în organizație în prezența liderului TSD Sălaj, Vlad Pașcalău, cel care este și viceprimar al orașului Jibou, dar și de către ceilalți reprezentanți social-democrați din oraș.

Vlad Pașcalău, președintele TSD Sălaj a explicat și de ce tot mai mulți tineri aleg calea social-democrației.

„Tinerii aleg Partidul Social-Democrat pentru că știu că VOCEA LOR este ASCULTATĂ! Azi, cativa tineri din orașul Jibou s-au hotărât si au semnat adeziunea la PSD Jibou și ne-am bucurat să discutăm cu ei despre ce își doresc și să le spunem că munca în echipă reprezintă succesul reușitei noastre! Împreună muncim pentru viitor! Echipa TSD Jibou este în creştere şi vă aşteaptă alături de ea pe toți cei dornici să faceți o schimbare prin implicare. Cu atitudine pozitivă şi constructivă viitorul poate fi mai bun pentru fiecare”, a susținut Vlad Pașcalău, președintele TSD Sălaj.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.