Senatorul PSD Sălaj, Gheorghe Pop a susținut și a votat mai multe legi importante pentru sălăjeni

Navo cover cover cover cover cover

Senatorul PSD Sălaj, Gheorghe Pop este cel mai activ parlamentar din județ, pe cifre, conform site-ului Parlamentului României. De altfel, senatorul Gheorghe Pop a susținut și a votat numeroase legi importante pentru sălăjeni.

Salajul liber Pub

Gheorghe Pop se poată lăuda cu legea privind trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat, măsură care s-a dovedit a fi foarte eficientă și sigură atât pentru angajat, cât și pentru bugetul asigurărilor sociale de stat.

Salajul liber Pub

Pop și-a mai pus semnătura și pe legea ce prevede eliminarea a 102 taxe nefiscale, dar a reușit și cresterea salariului minim brut pe țară etapizat, ajungând în 2019 la 2.080 de lei pentru persoanele cu studii medii și la 2.350 lei pentru absolvenții de studii superioare cu un an vechime în domeniul studiilor absolvite.

Pop a mai obținut și  transportul gratuit pentru toți elevii, pe toate tipurile de transport (rutier, feroviar, maritime) local sau județean, pe tot parcursul anului.

Articol comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Sălaj și executat de SC Sălajul Liber SRL. CUI mandatar financiar: 11200020

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.