Top 5 cabane și pensiuni de poveste din Sălaj, cu jacuzzi, unde să te relaxezi în sezonul rece

Navo cover cover cover

Pentru că se apropie sezonul rece, am decis să vă prezentăm cinci cabane și pensiuni de poveste din județul Sălaj, dotate cu aboslut tot ce e necesar pentru a petrece un weekend de poveste sau a fugi de agitația cotidiană.

Am găsit cinci cabane și pensiuni din județul Sălaj care sunt realizate la standarde înalte, oferă confort, au prețuri pentru toate buzunarele și oferă inclusiv un loc cu jacuzzi încălzit unde te poți relaxa chiar și atunci când afară termometrele arată grade cu minus.

1. Black Points (în satul Sânmihaiu Almașului)

CONTACT: 0745538651 sau facebook/instagram: Black Points

Black Points este una dintre cele mai spectaculoase cabane cu piscină atât din Sălaj, cât și din România. Locația are și un jacuzzi disponibil tot timpul anului, încălzit la peste 37 de grade. Cabana oferă servicii premium și dispune de 31 de locuri de cazare, o piscină uriașă, un jacuzzi, living spațios, loc de grătar, cuptor de pizza și pâine, mai multe baruri, joc de lumini profesionist și sistem audio de înaltă calitate.

2. Cabana Colibi (Sânmihaiu Almașului)

CONTACT: 0745140796 sau facebook/instagram: Cabana Colibi

Cabana dispune de 18 locuri de cazare în 6 camere spațioase de capacități diferite. Există inclusiv o cameră cu pat pentru copii mici, dar și camere cu pat dublu. Cabana Casa Colibi are un jacuzzi cu apă încălzită, realizat recent, disponibil în sezonul rece, iar pentru zilele de vară toride este disponibilă o piscină cu dimensiunile de 10 x 5 metri. Locația este la fel ca Black Points, una premium, cu servicii de calitate.

3. Hill House (Bârsău Mare)

CONTACT: 0745641678 sau facebook/instagram: Hill House

Un alt proiect turistic inaugurat recent este Hill House din satul Bârsău Mare, comuna Gâlgău. Aici vorbim de o cazare de tip „A House”. Locația este una nouă, situată într-o zonă liniștită, pe o culme de deal.  Cei care poposesc aici se pot bucura printre altele de camere cu vedere panoramică, ciubăr cu jacuzzi și grătar.

4. Pensiunea Andra&Ade (Năpradea)

CONTACT: 0753095905 sau facebook/instagram: Pensiunea Andra&Ade

Pensiunea Andra & Ade este o altă locație de poveste din județul Sălaj. Situată în localitatea Năpradea, gazdele fac tot posibilul pentru a le oferi turiștilor pachete cât mai atractive și pentru a aduce mereu ceva nou în ofertă.  Gazdele vă oferă pentru cazare cinci camere spațioase și foarte confortabile, care dispun de baie proprie și televizor. Oaspeții care ajung la Năpradea sunt întâmpinați de gazde cu produse tradiționale din zonă – un platou cu produse specifice locului, 100% ecologice (brânză, roșii, slănină), dar și pălincă din zonă, de prune, mere sau pere. Pe lângă facilitățile de cazare, atunci când rezervați pachetul turistic de la Năpradea mai primiți inclus în preț și acces la ciubărul cu hidromasaj, la saună, la întreg parcul din jurul pensiunii cu numeroase locuri de joacă pentru copii, cât și la tiroliana special amenajată pentru cei mici. Totodată, oaspeții primesc gratuit și accesul la un cuptor de pizza și la locul de grătar special amenajat într-un foișor, la umbră. Pe lângă oferta turistică clasică, cei de la Năpradea au inclus în pachetul turistic și plimbări ghidate cu ATV-ul. Sunt disponibile trei ATV-uri achiziționate anul acesta, nou-nouțe, pentru experiențe de vis în împrejurimile pensiunii.

5. Cabana Casa de pe Deal (Sânmihaiu Almașului)

CONTACT: 0744435948 sau facebook/instagram: Cabana Casa de pe Deal 

Cabana este situată pe un deal din localitatea Sânmihaiu Almașului, aproape de biserica de lemn. Cabana Casa de pe Deal dispune de o capacitate totală de cazare de 20 persoane, împărțite în cinci camere. Camerele sunt spațioase și moderne. Camerele au o priveliște superbă de pe balcon spre întreaga zonă, peisajul fiind de nedescris în cuvinte. Aici iarna este fermecătoare, datorită faptului că totul se transformă într-un alb pur, iar vara, atunci când razele Soarelui sunt puternice, te poți relaxa în piscina din curtea cabanei. Pentru sezonul rece, locația dispune de un jacuzzi nou, modern, cu apă încălzită.


***Acesta este un review by salajulliber.ro și Visit Sălaj și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor
***salajulliber.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Vizitează Sălajul – un județ cu locuri și oameni de poveste!


Citește și:

–> Dacă ești din Sălaj trebuie să ajungi aici o dată în viață. 8 sate uimitoare, mai puțin umblate

–> Dacă ești din Sălaj trebuie sa faci asta o dată in viața: 7 lucruri inedite pe care să le încerci

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.