VIDEO. Lângă Zalău, pe Meseș, s-a construit un parc de aventură cu tiroliană și jocuri de cățărare

cover cover casador

Un investitor privat din Zalău a construit pe Meseș, cu acces din drumul ce duce spre Treznea, un parc de aventură. Valoarea investiției se ridică la aproximativ 200.000 de euro, iar marea deschidere va avea loc în această vară.

Salajul liber Pub

Astfel, imediat cum intri pe drumul spre Treznea dinspre Meseș, s-a construit un parc de aventură. Administratorul, Cristian Pușcaș susține că în această vară va avea loc marea deschidere.

Salajul liber Pub

Parcul de aventură constă într-o tiroliană cu o înălțime maximă de la sol de opt metri și o lungime desfășurată de 100 de metri, dar și un parc suspendat. Au fost amenajate și jocuri de cățărare. Urmează să se monteze și o terasă cu zonă de fast-food și băuturi răcoritoare, iar din această vară, parcul de aventură Meseș își va deschide porțile pentru toți sălăjenii care vor să aibă parte de senzații tari.

În zonă se va amenaja și un teren de paintball, dar și zone pentru tir cu arcul. Tot acolo vor mai fi și patru topogane gonflabile și o pârtie de tubing, după cum ne spune Cristian Pușcaș.

Invesitția a fost realizată din fonduri proprii, dar și cu sprijinul Uniunii Europene.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.