VIDEO. Orașul Jibou, promovat ca destinație turistică la emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1

Navo cover Navo cover

Orașul Jibou a fost promovat ca destinație turistică la celebra emisiune de la Antena 1, „Neața cu Răzvan și Dani”. Promovarea orașului Jibou ca destinație turistică la nivel național se face datorită implicării jurnaliștilor de travel de la Călător în Bascheți, Sebastian Secan și Laura Vereha, care au ajuns în Sălaj luna trecută.

Cei doi jurnaliști, foarte apreciați pentru că promovează și descoperă locuri noi din România, destinații mai puțin știute și cazări de poveste, au ajuns în Sălaj unde au vizitat zona Jibou, cât și Grădina Zmeilor, pe care au botezat-o „Meteora de România”.

„În ediția din 13 iunie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, bloggerii de la Călător în Bascheți au recomandări speciale pentu turiștii care își doresc să descopere locuri frumoase din România. Destinații de vis din România: Carei, orașul – castel, Jibou, paradisul plantelor, Grădina Zmeilor, Meteora României, Pasul Tihuța, Piatra – Fântânele”, este mesajul postat de cei de la Neața cu Răzvan și Dani despre emisiunea de promovare turistică.

Jiboul începe încet să se contureze ca o destinație de vacanță în preferințele românilor, chiar și pentru un weekend, deoarece în zonă au apărut numeroase cazări foarte bune, cu pisicnă și jacuzzi, iar oferta turistică este una bogată, putând vizita aici Grădina Botanică, Grădina Zmeilor și multe alte obiective din zonă.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.