Eveniment INEDIT! Festivalul Fructelor de Mare și Deliciile Sultanului ajung la Zalău

Navo cover cover cover

Un eveniment inedit se va organiza în perioada 21-23 aprilie la Zalău Value Centre – Festivalul Fructelor de Mare și Deliciile Sultanului. Pofticioșii vor putea degusta zilnic, în perioada 21-23 aprilie, între orele 12.00 – 21.00, în parcarea complexului comercial, specialități din fructe de mare, dar și dulciuri pregătite după rețete speciale.

Salajul liber Pub

Astfel, în parcare complexului comercial va fi un adevărat festin culinar pus în scenă de cei de la Prăvălia cu Raci, care vor aduce în Zalău gustări cu raci, homari, calamari, midii, caracatita, scoici, king crab, paella, rapana, pui de balta, dorada, pastrav, redfish.

Organizatorii transmit că va fi un weekend plin de răsfăț, unde explozia de arome duse la perfectiune satisface papilele gustative si vă va purta pe taram oriental: baclavale siropoase ce abunda in bucati de fistic si nuca, fursecuri cu smochine si fistic , rahat turcesc, cu siguranta nu le puteti incerca oriunde, decat la standul cu Deliciile Sultanului.

Grill Master pregătește alte bunătăți și vă așteaptă să degustati savuroasele frigarui de pui, berbecut si adana kebab .

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.