Aici s-a născut fericirea! Descoperă cabana de poveste, din inima naturii, unde să ajungi vara aceasta în Sălaj

Navo cover cover cover

Ce ai spune dacă vara aceasta ai umbla pe cărări mai puțin bătătorite și ca să descoperi o altă parte a României de poveste, a Sălajului spectaculos, departe de locurile turistice aglomerate? Noi vă propunem, în această seară, să descoperim împreună un loc mai puțin promovat, mai puțin vizitat, dar care merită din plin să-l puneți pe lista de călătorii: comuna Letca, cu Pensiunea Casa din Lazuri.

Salajul liber Pub

În comuna Letca poți vizita spectaculosul sat Vălișoara, cât și zona Lemniu – Cozla. Spectacolul naturii este la el acasă pe aceste meleaguri de poveste, pe cărări mai puțin bătătorite care te așteaptă să le descoperi. Iar dacă ajungi în această zonă spectaculoasă a Sălajului, care se poate lăuda cu zona Vălișoara și Vârful Prisnel de la granița comunelor Letca și Năpradea, poți face un popas la cabana Casa din Lazuri.

camerele de la Casa din Lazuri au fost special concepute pentru a oferi o priveliște de poveste asupra zonei

Cel mai nou complex turistic din județul Sălaj a fost dat în circuit pentru a primi oaspeți în iarna care a trecut. Cazarea de poveste are numeroase facilități pentru turiști, inclusiv faptul că este situată în mijlocul naturii, într-o zonă spectaculoasă, de unde pot fi admirate peisaje de poveste cu zona Someșului.

Casa În Lazuri are șapte camere de cazare, din care 6 sunt cu pat matrimonial și una cu două paturi supraetajate. Există inclusiv camere care au fost gândite cu două geamuri, astfel încât priveliștea panoramică să poată fi admirată chiar și din pat. Zona este spectaculoasă, iar unele camere beneficiază inclusiv de balcon propriu. Toate camerele sunt dotate cu televizor, internet și minibar. Pe lângă camerele de cazare, cabana mai dispune de un living spațios, mobilat corespunzător pentru petrecerea timpului liber, dar și o bucătărie complet utilată și mobilată. Capacitatea maximă de cazare este de 16 persoane.

vedere de sus, de la Vălișoara, asupra întregii zone

Pe lângă facilitățile despre care vorbeam mai sus, cabana mai dispune de o terasă complet echipată și o zonă de barbeque. Pentru cei care doresc să se relaxeze, în curte, într-un decor de vis, a fost amplasat și un ciubăr spațios.

În curtea cabanei mai există și un traseu amenajat pe care îl poți străbate la pas pentru a te relaxa în mijlocul naturii, cât și un izvor și un iaz populat cu pește, atât pentru pasionații de pescuit, cât și pentru cei care doresc să se relaxeze lângă apă.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.