Secretarul de stat din Sălaj, Bogdan Ilea, alături de Alina Gorghiu la audierea ministrului în Senat

Navo cover cover cover

Secretarul de stat din județul Sălaj, Bogdan Ilea a fost alături de ministrul propus al Justiției, Alina Gorghiu la audierea procedurală în Comisia Juridică a Senatului.

Salajul liber Pub

Bogdan Ilea a stat alături de ministrul propus pe toată durata audierilor. De altfel, Bogdan Ilea este unul dintre cei mai apreciați profesioniști din aparatul de secretari de stat, având un rol important în Ministrul Justiției.

„Continuitatea in modernizarea și imbunanatirea actului de justiție este dezideratul meu in actualul mandat de secretar de stat.
Am participat astăzi, alături de ministrul desemnat al justiției, Alina Gorghiu, la audierea procedurală in comisia juridica a Senatului. Am mare încredere ca avizul favorabil primit este piatra de temeile a unui mandat solid și de succes”, a transmis Bogdan Ilea, după audieri.

Bogdan Ilea este unul dintre cei mai apreciați avocați din județul Sălaj. Acesta a fost, până la preluarea mandatului de secretar de stat, decanul Baroului Sălaj. Bogdan Ilea este și cel mai votat sălăjean la alegerile parlamentare din 2020, atunci când a strâns aproape 20.000 de voturi.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.