Victorie zdrobitoare pentru Călin Forț la șefia PSD Zalău

Navo cover Navo cover

La ora 23:50 s-au terminat de numărat voturile pentru funcția de președinte al PSD Zalău. Noul președinte ales al PSD Zalău este Călin Forț, care a câștigat la diferență uriașă alegerile în fata viceprimarului Teodor Bălăjel.

Salajul liber Pub

Astfel, Călin Forț a fost votat de 203 membri ai PSD Zalău, în timp ce Teodor Bălăjel a strâns doar 75 de voturi. De altfel, nici ceilalți membri din echipa lui Teodor Bălăjel nu au reușit să strângă multe voturi. Cei propuși pentru funcția de secretar sau prim-vicepreședinte au strâns tot în jurul a 70-80 de voturi, în timp ce unii dintre candidații din echipa lui Teodor Bălăjel pentru funcția de membru în biroul de conducere au strâns chiar și mai slab, câte 40-50 de voturi.

Cei care au supravegheat numărarea voturilor ne-au transmis și faptul că au fost numeroase buletine de vot, în favoarea lui Călin Forț, care au fost anulate.

Victoria este una de răsunet a lui Călin Forț care s-a declarat extrem de încântat de decizia colegilor săi din PSD Zalău. Tabăra lui Bălăjel a acuzat faptul că aproximativ 15 membri nu sunt lăsați să voteze, însă la această diferență de scor, cei 15 nu puteau înclina balanța în favoarea vicepriamrului.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.