Sărbătoarea Jiboului, prezentată de doi tineri de viitor din oraș

Navo cover cover cover cover cover

Sărbătoarea Orașului Jibou a adus în urbea de pe Someș nume grele ale folclorului românesc, cât și un super concert al formației 3 SUD EST. Pe scenă au urcat rând pe rând artiști locali, cât și Alexandra Chira, Ioan Dordoi sau Vasile Coca. Peste 5.000 de locuitori ai orașului s-au bucurat de ziua de sărbătoare.

Salajul liber Pub

Evenimentul a fost organizat de Primăria Jibou, care a dorit să remarce doi tineri exemplari din localitate, pe care i-a desemnat să prezinte evenimentul. Este vorba de Ștefan Inceu, un adolescent în vârstă de 16 ani din oraș și de Anca Mălăia, o tânără în vârstă de 20 ani tot din Jibou.

Salajul liber Pub

Cei doi tineri au avut o prestație exemplară pe scenă, ridicându-se la așteptările organizatorilor – primarul Dan Ghiurco și viceprimarul Vlad Pașcalău.

Ștefan Inceu a fost recent premiat de Academia Română, fiind unul dintre elevii care face cinste atât orașului Jibou, cât și județului Sălaj în întreaga țară. De cealaltă parte, Anca Mălăia este proaspăt absolventă de liceu, cu rezultate notabile la învățătură, care studiază  la Facultatea de Istorie.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.