PSD Zalău întinerește! Ciunt a anunțat public că peste 150 de tineri au intrat în partid în ultima perioadă

Navo cover Navo cover

Ionel Ciunt, reales ieri președinte al PSD Sălaj, și-a prezentat raportul de activitate în fruntea partidului în ultimii doi ani (2020 – 2022). Liderul social-democrat și primar al muncipiului Zalău l-a transmis sutelor de delegați din Sălaj și activitatea pe care o are organizația din Zalău, de unde face parte și acesta.

Salajul liber Pub

În prezența președintelui Marcel Ciolacu și a secretarului PSD Paul Stănescu, Ionel Ciunt a susținut de la prezidiu faptul că PSD Zalău începe să întinerească. Acesta a menționat că foarte mulți tineri au început să se înscrie în partid.

Ionel Ciunt a oferit și o cifră, acesta susținând că în ultima perioadă, în special la finele anului ce a trecut, organizația de tineret a PSD Zalău a primit peste 150 de noi membri, cu adeziune. De precizat că președintele TSD Zalău este Larisa Ciupe, în timp ce președintele TSD Sălaj este Vlad Pașcalău, viceprimarul de Jibou.

De altfel, PSD-iștii sunt convinși că alături de acești tineri vor reuși să câștige încă un mandat în fruntea Primăriei Zalău. De remarcat că Vlad Pașcalău, președintele TSD Sălaj este și vicepreședinte de drept al PSD Sălaj, iar avocata Iulia Costina, una alt tânăr foarte implicat a devenit ieri vicepreședinte al PSD Sălaj. La fel, tot vicepreședinte a devenit și David Țîrlea, un alt tânăr social-democrat.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.