Fondatorul USR Sălaj, mesaj DUR pentru Florin Cîțu la începutul noului an școlar

Navo cover Navo cover

Cosmin Ardelean, primul membru al USR Sălaj, cel care a pus în 2016 bazele partidului la nivel de județ, a transmis ieri seară un mesaj dur la adresa premierului Florin Cîțu.

Salajul liber Pub

Cosmin Ardelean, cel care este atât profesor de educație fizică și sport, cât și consilier județean al USR, este nemulțumit de faptul că premierul nu a vizitat o școală din mediul rural, pentru a vedea adevărata față a educației din România.

Cosmin Ardelean: M-aș fi bucurat și aș fi apreciat să îl văd azi pe premierul României într-o școală din mediul rural!
Sigur, nu ar fi avut parte de selfie-uri și de condiții impecabile, dar ar fi putut să constate o realitatea cruntă dată de infrastructura educațională din această zonă.
În momentul de față există o mare discrepanță între din mediul urban și rural. Practic în mare parte avem două lumi diferite, iar în una din aceste lumi cu greu putem discuta de învățământ de calitate.
Educația trebuie să devină prioritatea zero dacă ne dorim să avem un popor educat si un viitor mai bun. În această zi vedem discursuri care mai de care mai pompoase, așternute frumos care dau impresia ca totul e perfect, dar realitatea e cu totul alta. Dacă vrem să respectăm toți elevii din acestă țară, trebuie să le oferim condiții decente și egale. Acest lucru ar reprezenta cea mai înaltă formă de respect, nu discursurile de la început și eventual sfârșit de an școlar.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.