ALDE Sălaj propune reducerea taxelor și impozitelor

Navo cover cover cover

Echipa ALDE Sălaj are numeroase proiecte importante pentru Sălaj și pentru sălăjeni. Printre acestea se numără reducerea taxelor și impozitelor locale, astfel încât sălăjenii și zălăuanii să o ducă mai bine.

Salajul liber Pub

Cei doi candidați importanți ai ALDE – Valeriu Crișan la Consiliul Județean și Ludovica Breban la Primăria Zalău propun și alte proiecte îndrăznețe printre care se numără revitalizarea sportului local prin construirea unei baze sportive dotată la standarde europene unde să aibă acces toți cetățenii orașului pentru a se relaxa. Aceștia își mai doresc și înființarea unui centru sportiv unde să se poată antrena și afirma în sport, atât pentru copii municipiului, cât și pentru cei din județ.

ALDE își mai dorește și absorție de fonduri europene pentru magistrala de apă care leagă în proprție de sută la sută Zalăul, dar și satele din împrejurimi, dar și atragerea de investitori autohtoni locali, dar și străini.

Acest material a fost comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților filiala Sălaj si realizat de operatorul economic SC Sălajul Liber SRL intr-un tiraj de 1 exemplar. Cod unic de identificare:21200063

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.