Primăria Cizer, prin grija primarului Nicolae Pavel, a organizat exemplar Măsurișul Oilor, serbarea câmpenească la care au participat 15.000 de sălăjeni

Navo cover cover

Cifrele oficiale arată că peste 15.000 de sălăjeni au participat duminică la ediția cu numărul 54 a evenimentului celebru, „Măsurișul Oilor de la Pria”. Evenimentul a fost organizat de Primăria Cizer, prin grija primarului Nicolae Pavel, cu sprijinul celor de la Hora TV, Consiliul Județean Sălaj și Centrul de Cultură Sălaj.

Salajul liber Pub

Evenimentul a fost organizat într-un mod exemplar, mii de turiști asistând la spectacolul folcloric încă de la începutul acestuia și până la lăsarea serii. Și comercianții care au ajuns la eveniment s-au bucurat de sprijinul organizatorilor și au apreciat evenimentul.

Nicolae Pavel, primarul din Cizer, a avut un mesaj emoționant despre organizare imediat ce totul a luat sfârșit, iar oamenii și-au luat rămas bun de la această ediție a festivalului.

„Ultimele raze de soare menite sa binecuvânteze o zi memorabila din viața comunității noastre – Măsurisul. O sarbătoare mult asteptată si o reusită din toate punctele de vedere. Se cuvine sa multumesc tuturor participantilor si celer care ne-au sprijinit la realizarea acestui eveniment, Consiliului Judetean Salaj, Prefecturii Salaj, Centrului de Cultura Salaj, Asociatiei Tara Silvaniei, Consiliului Local Cizer, angajatilor Primariei Cizer – cei care in ultimele 2 saptamani au facut eforturi deosebite pentru ca evenimentul sa aiba o asemenea anvergura, Postului Hora TV, dar mai cu seama marilor artiști prezenti pe scena. Editia s-a dorit o punere in valoare a tradițiilor stramosesti si o valorizare superioara a prezentului”, este mesajul primarului Nicolae Pavel de la Cizer.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.