FOTO. Ziua Eroilor, sărbătorită în comuna Năpradea

Navo cover cover cover cover cover

Ziua Eroilor a fost sărbătorită și în acest an, așa cum se cuvine, de către Primăria Năpradea. Astfel, au avut loc manifesătri la monumentele eroilor din satele Năpradea și Cheud.

Salajul liber Pub

În centrul comunal, la Năpradea, primarul Vasile Fodor a oficiat un moment de cinstire a eroilor din localitate. La monumentul din centrul satului a avut loc și o slujbă de pomenire a celor care au plătit cu propria viață prețul liberății de astăzi. La eveniment au participat și elevi ai școlii gimnaziale din centrul comunal.

Salajul liber Pub

La Cheud, tot la monumentul eroilor din centrul localității a fost prezentă viceprimarul Eugenia Pop. Și aici a avut loc un moment solemn dedicat eroilor din localitate care au luptat în război pentru eliberarea României.

La evenimentul din localitate au participat și mai mulți elevi de la școala din Cheud. Alături de profesorul Dorin Trif, aceștia au susținut un moment artistic, recitând poezii despre înaintașii neamului românesc și despre gloria eroilor.

La eveniment au participat zeci de seniori ai satului care s-au bucurat de momentul artistic susținut de copii și au aprins o lumânare în cinstea eroilor români.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.