Cea mai tare experiență de vacanță pe care o poți încerca, vara asta, în Sălaj. Pensiune de vis cu ciubăr, ATV, tiroliană

Navo cover Navo cover

Dacă te gândești să pleci două, trei zile, într-o mini-vacanță, dar timpul nu îți permite să te duci departe de casă, atunci vă anunțăm că am găsit cea mai tare experiență turistică pe care poți să o încerci vara aceasta în Sălaj.

Salajul liber Pub

Pentru o vacanță la doi pași de Zalău, vă propunem să încercați oferta turistică de la Năpradea, acolo unde gazdele de la Pensiunea Andra & Ade au realizat un super pachet turistic pentru a petrece una sau mai multe zile într-un loc de vis, unde poți să te reîncarci de energie.

Pensiunea Andra & Ade oferă servicii de turism profesioniste, la doi pași de Zalău. Astfel, gazdele vă oferă pentru cazare cinci camere spațioase și foarte confortabile, care dispun de baie proprie și televizor.

UNDE? Comuna Năpradea, în centrul satului. La 40 km de Zalău, la 100 km de Cluj-Napoca, la 160 km de Oradea, la 550 km de București

Oaspeții care ajung la Năpradea sunt întâmpinați de gazde cu produse tradiționale din zonă – un platou cu produse specifice locului, 100% ecologice (brânză, roșii, slănină), dar și pălincă din zonă, de prune, mere sau pere.

Pe lângă facilitățile de cazare, atunci când rezervați pachetul turistic de la Năpradea mai primiți inclus în preț și acces la ciubărul cu hirdomasaj, la saună, la întreg parcul din jurul pensiunii cu numeroase locuri de joacă pentru copii, cât și la tiroliana special amenajată pentru cei mici. Totodată, oaspeții primesc gratuit și accesul la un cuptor de pizza și la locul de grătar special amenajat într-un foișor, la umbră.

Prețul pentru o cameră pe noapte este de 150 lei, iar pentru a închiria întreaga pensiune prețul este de 1.000 de lei pe noapte.

Pe lângă oferta turistică clasică, cei de la Năpradea au inclus în pachetul turistic și plimbări ghidate cu ATV-ul. Sunt disponibile trei ATV-uri achiziționate anul acesta, nou-nouțe, pentru experiențe de vis în împrejurimile pensiunii.

ATV-urile se închiriază separat și sunt destinate exclusiv celor care se cazează la pensiune. Prețul pentru o oră de plimbare cu ghid turistic este de 150 lei / ATV.

Ghidul de la pensiunea din Năpradea oferă mai multe variante pentru cei care aleg o tură cu ATV-ul pe zonă. Cea mai atractivă din punct de vedere peisagistic, cât și ca senzație tare, este o urcare pe Stanii Cozlii, la peste 600 de metri altitudine, pe un traseu spectaculos ce străbate inclusiv o vale.

Din vârf, peisajul este unul încântător, iar oaspeții pot admira cursul Someșului, iar dacă e senin, panorama care se deschide în fața ta ajunge până în orașul Baia Mare.

Tot în comuna Năpradea se pot face expediții spre o zonă peisagistică ce se aseamănă cu Râpa Roșie de la Sebeș, dar și la Cetatea Veche de la Cheud.

Drumul de acces spre pensiune este asfaltat și în stare perfectă, astfel că din Zalău trebuie urmată destinația Jibou, iar de acolo drumul județean spre Baia Mare, spre localitatea Someș-Odorhei, până la intersecția cu drumul ce duce la Năpradea.


 

Vizitează Sălajul – un județ cu locuri și oameni de poveste!


Citește și:

–> Dacă ești din Sălaj trebuie să ajungi aici o dată în viață. 8 sate uimitoare, mai puțin umblate

–> Dacă ești din Sălaj trebuie sa faci asta o dată in viața: 7 lucruri inedite pe care să le încerci

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.